JOVANA JEREMIĆ NAJAVILA TUŽBU! Voditeljka besna kao ris nakon skandaloznih navoda Bake Praseta, spomenula i Željka Mitrovića
Printscreen Pink

Voditeljka televizije Pink, Jovana Jeremićobratila se javno Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, nakon što je on udario na sve zaposlene na televiziji Pink i na samog Željka Mitrovića.

Naime, Baka Prase rekao je da su navodno sve zaposlene žene na Pink u šemi sa Mitrovićem i da je Željko postavio kameru u žensku svlačionicu da bi gledao zaposlene kad se presvlače što je veoma iznerviralo voditeljku koja se odmah oglasila na svom Instagramu.

- Ja znam da su moje reči najviše pogodile Prase. Zato što i on zna, i ja znam, i gledaoci znaju da ja uvek govorim istinu i nisam ničiji bot! Sve možeš uraditi, ali nemoj, ako za Boga znaš, da lažes da je kamera u svlačionici televizije Pink i da se na televiziji Pink napadaju radnice u seksualnom smislu. Moj gazda Željko Mitrović nikada, ama baš nikada, nije ni pomislio niti je ikada ucenio neku ženu jer je gospodin čovek i zagovornik slobode odluka i misli u životu - počela je Jovana, pa dodala:

Printscreen Pink

 

- Ja nikad nisam prodavala sebe u svojoj karijeri da bih postala Jovana Jeremić i za to što si rekao da sam radila, dobićeś legalnu tužbu. Želim narodu da kažem da je iz klipa 90 posto laž! Neću dozvoliti da mi diraju televiziju Pink! Ona je za takve bezdušnike sveto mesto! Prase, ne diraj mi kolege, ne diraj mi Pink . Uzmi i napravi nešto takvo u svom životu! Guje i akrepi izlaze iz tvojih mladih usta. Pretvorio si se u demona od kojeg si bežao! Stigao te je. Trgni se - ističe voditeljka.

- Prase, kaži istine! Ali nemoj da lažeš! Zbog sebe nemoj, jer se u životu ljudima koji su me povredili jako loše vratilo kroz život! Moraš da razumeš, Prase, da nismo svi isti! Moj uspeh je božji dar! Ne moja usiljenost da postanem neko. Sve je u mom životu išlo spontano! Prase, ima i nas koji još držimo do moralnih principa, duha i ispravnog sistema vrednosti. Moraš sa razumeš da postoji i takav neko i da nije sve prljavo! - ističe ona.

Podsetimo, Željko Mitrović je objavio dve peticije protiv Bake Praseta i otkrio da mu tek predstoji haos.

SPOMINJE SE PRELAZAK NA OVU TELEVIZIJU Otkriveno zašto emitovanje Zvezda Granda još uvek nije počelo, isplivali svi detalji

Komentari (5)

Loading
Eto

15.09.2022 10:55

ja joj verujem na rec, da je sve tako kako kaze....kad bi se zezali.

Mimi

15.09.2022 11:53

Ova Jovana samo govori ja ja i veliča sebe.Toliko se zavozsla da je najbolja kad tresne biće baš bolno.

BT

15.09.2022 20:46

Ona sve zivo vredja a sebe velicava. Kad joj neko kaze istinu ona odmah tuzba. Bljak od zene.