SPOMINJE SE PRELAZAK NA OVU TELEVIZIJU Otkriveno zašto emitovanje Zvezda Granda još uvek nije počelo, isplivali svi detalji
Foto: Alo.rs

Zvezde Granda, muzičko takmičenje koje je godinama iznedrilo veliki broj pevača, još nisu počele da se emituju, kao što je bilo svih godina ranije, početkom septembra.

Naime, ugovor sa Prvom ističe, a Saša Popović uveliko je krenuo da pregovora gde će se emitovati ovo muzičko takmičenje, dok mediji spekulisu da je moguće i da se Zvezde Granda sa Prve vrate na Pink.

SPOMINJE SE PRELAZAK NA OVU TELEVIZIJU Otkriveno zašto emitovanje Zvezda Granda još uvek nije počelo, isplivali svi detalji

Printscreen

 

Prošle nedelje je već snimljena jedna epizoda, ali se trenutno ne zna na kojoj televiziji u Srbiji će se emitovati, a Marija Šerifović je na društvenim mrežama nedavno rekla da će emitovanje početi u oktobru.

Podsetimo, muzičko takmičenje "Zvezde Granda" postoji od 2003. godine. Mnogi učesnici ovog takmičenja su danas dobro poznata estradna imena, poput Milice Pavlović, Milice Todorović, Aleksandre Prijović, Darka Lazića i drugih. 

RADIM ZA FIKSNU CENU Aleksandra Prijović progovorila o svadbi Đorđa Đokovića i Saške, dotakla se i bakšiša

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading