NISAM PRAVILA SKANDALE NI KADA JE TREBALO Oglasila se Marina o Darku Laziću: On je savršen otac kad je sam
Foto: Alo/ilustracija

Darko Lazić ponovo je u žiži javnosti zbog nove devojke Katarine, a nakon što se oglasio njen bivši suprug s kojim je u procesu razvoda, oglasila se i pevačeva bivša Marina Gagić.

Foto: Printscreen/instagram

 

Izvor blizak Laziću navodno je otkrio da je Marina nakon saznanja da je Lazić vara upala u njegovu kuću u Brestaču te da je napravila skandal, pa je Marina sada rekla šta ima po tom pitanju.

- Nisam pravila skandale ni kada je trebalo pa zašto bih sada kada između nas nema ništa. To je apsolutna glupost i neistina i smatram da je Darkovo bilo da to demantuje, a ne ja - rekla je Marina za Telegraf.rs i dodala da sa Lazićem nikada nije obnavljala vezu nakon raskida.

 

- Mi se nikada nismo mirili, nas dvoje imamo dobar odnos zbog našeg deteta, tačnije imali smo. On je savršen otac kada je sam, čim nađe devojku to je druga priča - izjavila je Gagićeva.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Darko Lazić je nakon raskida sa Marinom uplovio u vezu sa koleginicom Barbarom Bobak sa kojom je živeo u Novom Sadu. Ta veza sredinom maja je okončana. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Međutim, kako je Darko nedavno objavio snimak sa aerodroma kada je sačekao sina Alekseja i njegovu majku Marinu s kojom se pozdravio i poljubio u obraz, pojavile su se i priče o njihovom pomirenju. Ipak, tada je bilo jasno da su znatno poboljšali odnos, što je sada, izgleda, ponovo narušeno zbog nove devojke pevača s kojom je uplovio u vezu.

RAZOČARAN BISTOM Oglasio se Hasan Dudić, pa poručio: Uopšte ne liči na Šabana Šaulića 

Komentari (0)

Loading