Darko i Marina
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina nedavno su otkrili da čekaju bebu i da im uskoro stiže devojčica. Ova vest obradovala je sve Darkove fanove i njegovu bivšu ženu Anu Sević, a sada se oglasila i druga bivša, Marina Gagić, s kojom Darko ima sina Alekseja.

Marina je za domaće medije rekla da je njihov sin srećan zato što će dobiti sestru.

- Aleksej je mali i ne može još uvek da pokaže prave emocije, ali mislim da mu je drago. I treba da mu bude drago, ipak je to sestra, treba da joj se raduje i da sutra provodi vreme sa njom - navela je Marina, pa pojasnila u kakvom su odnosu Darko i ona u ovom trenutku.

DARKOVA BIVŠA REAGOVALA NA VEST O PRINOVI Marina otkrila da li će dozvoliti sinu Alekseju da viđa bebu

Printscreen

 

Neka naš odnos ostane baš kakav jeste sada. Za sada smo u normalnim i dobrim odnosima i tako će ostati sve dok su obe strane za tu opciju. Samo treba da se zadrži ovakav odnos. Ne da se preteruje, nisam za tu opciju, ali da komunikacija bude korektna zbog deteta. Ništa više od toga. Sada viđa dete redovno i sve je najnormalnije - rekla je Gagićeva, koja za razliku od Ane Sević nije prisustvovala Darkovom i Kaćinom venčanju prošle godine.

- Nisam bila ni pozvana, to je normalna stvar, ne bih ni išla, moraju da se znaju neke granice. To je Anina stvar i neću da se mešam, u svakom slučaju svima želim sve najbolje i neću opšte ništa loše da komentarišem - rekla je za Informer Marina.

Žena Darka Lazića sija u trudnoći

Katarina i Darko Lazić čekaju svoje prvo zajedničko dete, a vest o trudnoći obradovala je ceo region.

Kaća ne krije koliko uživa u blagoslovenom stanju, a sada se pohvalila svojom vitkom linijom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading