Darko Lazić
Foto: Alo/Foto: Alo!

Folk pevačica Aleksandra Mladenović organizovala je gala žurku u Beogradu povodom svog 30. rođendana.

Na spisku se nalazi veliki broj javnih ličnosti iz svih sfera života, doći će ogroman broj njenih kolega, a sve je iznenadio dolazak Darka Lazića, koji se pojavio zajedno sa bivšom suprugom.

Darko i Ana su došli u pratnji svojih supružnika, Danijela i Katarine, a potom je Lazić otkrio u kakvim je odnosima sa Marinom Gagić.

Darko Lazić

Foto: Alo!

 

- Kada su dvoje ljudi normalni tako treba da ude, pa imamo dete i smatram da je sve ovo normalno. Između Ane i mene ne dolazi do nesuglasica, mi smo to prevazišli odavno. Bili smo mladi, a sad smo zreli i razumni. Sve rešavamo pričom - otkrio je Lazić, a potom sa osmehom nastavio:

- I sa Marinom sam isto u dobrim odnosima, imamo dete, sve je okej. Nismo toliko bliski, ali proćiće godine pa ćemo biti (smeh). Ma ićićemo svi zajedno na letovanje, ja živim za taj dan i dočekaćete ga!

Darko je otkrio da svaki slobodan trenutak provodi sa trudnom suprugom.

- Katarina odmara, uglavnom je kod kuće sa mojom majkom i sa njenom. Više ne može da putuje sa mnom, mislim može, ali da se ne muči, bolje je da odmara kod kuće - rekao je Lazić za okupljene medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading