UŽIVA U ŽIVOTU Nikolinu Pišek nazvali veselom udovicom posle ovog snimka (VIDEO)
Ataimages

Udovica istoričara Vidoja Ristovića, voditeljka Nikolina Pišek ubrzo nakon njegove smrti skinula je crninu, a sada je počela da objavaljuje snimke na kojima se redovno vidi kako pleše.

Pročitajte još: Trudna devojka mu je UMRLA NA RUKAMA, a svoj kraj je dočekao U SIROMAŠTVU: Okrutna životna priča zaboravljenog SRPSKOG glumca

Sada je objavila i snimak s plaže, a njeni pratioci su je osudili i izvređali, te naveli da je njen svekar Miša Grof imao pravo kada ju je prozivao.

 

 

Podsetimo, voditeljka je obeležila i Vidojev rođendan pa je objavila fotografije koje su nastale kroz godine.

- Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25.7. kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocena. Njih nam niko ne može zabraniti - napisala je Nikolina te podelila fotografije na kojima su njih dvoje, njihovi prijatelji i na kojima je on s porodicom. Uz objavu je označila i da se nalazi u moru ljubavi.

Podsetimo, Vidoje Ristović je preminuo dok je bio na masaži, a hitna pomoć nakon dolaska mogla je da konstatuje smrt. Istoričar umetnosti ispraćen je na poslednji put 12. maja na Novom groblju u Beogradu. Mediji su preneli rezultate obdukcije Vidoja u kojima piše da je on preminuo usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla, a u krvi mu je pronađen alkohol i sedativi.

ZA PET MESECI OBIŠLA ZEMLJINU KUGLU Neda Ukraden održala brojne koncerte, a otkrila je šta je još radila

Komentari (0)

Loading