PROCURILI NOVI DETALJI SUĐENJA ZA OGROMNO BOGATSTVO RISTOVIĆA! Bivša žena Vidoja želi Nikolini sve da uzme, brutalna borba se nastavlja
Foto: ATA Images

Lana, bivša supruga pokojnim Vidoja Ristovića, pokušava preko ćerke Mateje Nikolini Pišek osporiti pravo na deo imovine, a u toku je pokušaj mirenja, donosno medijacija.

Pokušaj mirenja proteklih meseci propao je na poslednjem ročištu prošle nedelje i nastavak će ipak pričekati parnicu, koja tek mora da službeno počne.

PROCURILI NOVI DETALJI SUĐENJA ZA OGROMNO BOGATSTVO RISTOVIĆA! Bivša žena Vidoja želi Nikolini sve da uzme, brutalna borba se nastavlja

Foto: Printscreen/instagram

 

Zanimljivo je kako je samo nekoliko nedelja posle iznenadne smrti Vidoja Ristovića prošle godine njegova prva supruga zahladila odnose sa Nikolinom, koju je brižno bodrila neposredno nakon tragedije i preranog odlaska istoričara umetnosti, barem kad su se u javnosti pojavljivale zajedno. Pišekova je u intervjuu za 24sata pre dva meseca nagovestila kako drži da iza sudskih sporova koje je protiv nje pokrenula Lana stoji zapravo Miša Grof, Vidojev otac.

Kad je Miša počeo osporavati imovinu Nikolini, i Vidojeva bivša supruga uključila se u priču i blokirala promet Nikolininom imovinom koju je stekla u braku s Vidojem. Nikolina je uspela da odblokira kuću koju je sa suprugom gradila u Zagrebu.

I pored osporavanjima, Pišek je upisana kao jedina vlasnica nekretnine.

Međutim, bitka za ostalu imovinu ide dalje. Budući da je ćerka koju je Vidoje dobio u prvom braku bila maloletna u trenutku početka sudskog spora, mama Lana odlučila je tu bitku izboriti u interesu koji drži da je najbolji za nju i njenoj ćerki. O Lani Janković ne zna se puno, srpski mediji pisali su o njezinu i Vidojevu razlazu 2011. godine. U Beogradu poznanici kažu kako je završila pravo i da je dugo radila u državnoj službi. Bliska je s nekadašnjim svekrom, koji ne može da smisli Pišekovu, pa su skupa došli i na grob pokojnog Vidoja na godišnjicu njegove smrti u maju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading