UNUKU NISAM VIDEO OD SAHRANE! Teške reči Miše Grofa lede krv u žilama, otkrio kroz šta prolazi: Ne izlazim iz kuće, samo sam njega imao
Foto: Ataimages

Miša Grof, otac preminulog Vidoja Ristovića, tvrdi da nema kontakt sa unukom Unom Sofijom.

Naime, istoričar umetnosti Vidoje Ristović, koji je preminuo prošle godine, bio je u braku sa voditeljkom Nikolinom Pišek sa kojom je i dobio ćerku Unu Sofiju.

Nakon njegove smrti Nikolina i Miša Grof su ušli u javni sukob i to zbog podele imovine. Kako ističe on unuku nije video još od sinovljeve sahrane.

- Nisam je video od sahrane. Nikad se nije javila, blokiran sam na svim telefonima - rekao je Miša Grof, koji nije ostao u dobrim odnosima sa snajkom Nikolinom, te dodao kroz težak uzdah:

- Bio sam bolešljiv malo, izašao sam na neku sahranu juče, to sam morao, inače ne izlazim uopšte, godinu i po dana nisam izašao iz kuće. Bol i tuga, šta drugo da vam kažem. Samo sam njega imao i nikoga više, prenosi Republika. 

Podsetimo, nakon smrti muža Vidoja, Nikolina je ušla u sukob sa njegovim ocem Mišom Grofom, kojeg je, kako je javno govorila, tužila.

-Stvari treba staviti na svoje mesto i zakon postoji s određenim razlogom i ne bi se trebalo plašiti primeniti ga. Pretnje sam prijavila policiji, jer sam imala otvorene napade sa njegove strane, ali ne ja se ne bojim, ne znam zašto, možda sam jednostavno previše luda, ali mislim da ljudi koji previše laju ne ujedaju - otkrila je Nikolina tada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading