KONSTRAKTA NA METI KOMENTARA ZBOG USKRŠNJE FOTOGRAFIJE Ana Đurić je izazvala haos na društvenim mrežama: Sklanjajte, makar bile i slučajnost
EXIT Promo

Na zvaničnom evrovizijskom Tviter nalogu RTS-a objavljene su fotografije Ane Đurić Konstrakte, naše ovogodišnje predstavnice na "Evroviziji" u Torinu, kao čestitka za vaskršnje praznike.

Ipak, praznična poruka i originalna pojava naše pevačice pali su u drugi plan zbog politike, i mnogi su ih protumačili kao provokaciju, pa čak traže i kažnjavanje Srbije.

Naime, ljudi su kao problem videli stočiće na koje su položena vaskršnja jaja i Konstraktin lavor.

Kako se navodi, nameštaj liči na latinično slovo "Z", slovo koje je postalo zabranjeno u mnogim zemljama Evrope zato što su ruska vojna vozila u Ukrajini označena tim znakom.

Foto: Printscreen/instagram

 

Mnogi korisnici društvenih mreža su to shvatili kao provokaciju, iako se sama Konstrakta nije bavila politikom niti davala bilo kakve izjave na tu temu.

Pročitajte još: Zavodio ŽENE i uzeo im MILIONE: Frajeru sa Tindera sada preti ZATVOR i to zbog jedne GLUPE greške!

 

- Ko je satavio stočiće sa slovom Z u jeku ruske agresije na Ukrajinu? Njeni ili vaši privatni politički stavovi su jedno, ali ovde predstavlja celu Srbiju. Sklanjajte ove slike sa zvaničnog naloga, pa makar bila i slučajnost - glasio je jedan od komentara.

ROKER OTKRIO Kiki Lesendrić ispričao šta ga spaja sa MC Stojanom, ovo do sada niste znali

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (4)

Loading
Sax

25.04.2022 11:53

"ljudi" koji vide problem u ovakvim stvatima bolesni su kao i ostatak sveta. Da vidimo kako glasi ime njihovog poznatog repera, bese li to JZ (džej zi), znaci osta samo J

Rile

25.04.2022 12:17

Zapadni ludaci! Pa ne mogu slovo Z da izbace iz svojih.reci i abecede. Nisu Rusi nacininili nista genecidno , a ni zlo sto Ameri i Zapad nisu vec desetinu puta. Jedan Papa koji vodi katol.crkvu ima toliko silovatelja i ubica u svojim redovima i usudjuje se da spocitava nesto Rusima. G**na jedna!