KO JE ZANOSNI MAKEDONSKI PEVAČ? Uplivao je na srpsku muzičku scenu, a evo oko koje naše pevačice se vrti! (VIDEO)
Printscreen

Popularni makedonski pevač Zoran Iliev pesmom “Ja volim” u izdanju HYPE produkcije uplovio je na srpsku muzičku scenu.

Ovo je njegova prva pesma na srpskom jeziku za koju je tekst pisao sam, a već je imao zapažene hitove kao što su “Angeli i demoni”, “Na pola pat”, “Lažes pak” i duet sa Anabelom Atijas “Od utro do večer”.

KO JE ZANOSNI MAKEDONSKI PEVAČ? Uplivao je na srpsku muzičku scenu, a evo oko koje naše pevačice se vrti! (VIDEO)

Printscreen

 

Ovaj šarmantni i talentovani mladić osvojio je srca makedonske publike učešćem na “Makfest” prestižnom festivalu na kojem je pobedio prvi put 2011, a duplu krunu odneo je 2017 godine u duetu sa Anabelom Atijas sa pesmom “Od utro do večer”.

Zoran se na sceni pojavio 2010 godine na muzičkom festivalu u Makedoniji koji se zove “M2”, gde se plasirao u finale. U žiriju ovog prestižnog takmičenja bili su pevačica Marija Šerifović, kompozitor Darko Dimitrov i teksopisac Elena Ristevska koji su mu već tada predvideli veliku muzičku karijeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Iliev (@zoraniliev)

Ovaj mladi pevač ima od 120 do 150 nastupa tokom jedne godine. Osvojio je sve klubove, diskoteke i lokale širom Makedonije. Njega publika prosto obožava, atmosfera na nastupima je fenomenalna, a Zoran se trudi da uvek iznenadi publiku nekom novom pesmom.

Zajedničko pojavljivanje Zorana i Anabele Atijas na festivalu 2017. godine bilo je ogledalo jedne uspešne saradnje i divnog prijateljstva.

ZA OVO NE POSTOJE REČI! Snažna poruka regionalne muzičke zvezde nakon četiri koncerta u Beogradu! (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading