VLADAN SAVIĆ OTKRIVA U KAKVIM JE ODNOSIMA SA BIVŠOM SUPRUGOM! Pevač je priznao da li viđa ćerku i kako izgleda život nakon završetka jedne velike ljubavi!
Foto: Printscreen/instagram

Pevač “Magla benda” Vladan Savić sinoć je održao nastup u Beogradu, a tom prilikom osvrnuo se na aktuelne teme poslednjih dana, pre svega na razvod od izabranice Jovane Jocić.

Javnost je šokirala objava Vladana Savića na društvenoj mreži Instagram, gde je naveo da je raskinuo dugogodišnju vanbračnu vezu sa Jovanom Jocić, sa kojom ima ćerku. Tom prilikom je naveo da će on i Jovana ostati u prijateljskim odnosima, o čemu je sada opširnije govorio i pred našom kamerom.

- Nismo se rastali u dobrim odnosima, nego smo se rastali u fenomenalnim odnosima. Neke stvari jednostavno ne možeš da sakriješ, mi imamo i dete. Da smo se rastali u lošim odnosima, ja ne bih davao sad ovaj intervju sigurno. Super sam raspoložen i super mi je energija. Jovana je jedna divna osoba, divna majka - kaže Savić.

- Viđam ćerkicu. Ona je i kod mene i kod Jovane, zajedničko starateljstvo - rekao je pevač.

VLADAN SAVIĆ OTKRIVA U KAKVIM JE ODNOSIMA SA BIVŠOM SUPRUGOM! Pevač je priznao da li viđa ćerku i kako izgleda život nakon završetka jedne velike ljubavi!

Foto: Printscreen/instagram

 

Na pitanje da li se slaže sa rečenicom da je “bolji dobar razvod nego loš brak”, Vladan je odgovorio:

- Najbitnije je da je dete srećno i zadovoljno, jeste i biće, jer su i otac i majka srećni i zadovoljni.

Poznato je da na nastupe “Magla benda” najviše dolaze pripadnice lepšeg pola, a Vladan je trenutno jedini slobodan muškarac u bendu.

TAKMIČARKU ZVEZDA GRANDA SUSTIGLE EMOCIJE CECA PRVA PRITRČALA DA POMOGNE! Pevačica je razumela tugu svoje kandidatkinje i ovim potezom oduševila sve

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading