"SA ALKOHOLOM SAM SE POZDRAVIO" Pevač "Magla benda" progovorio o razvodu, novim pesmama i porodici: BIO SAM U EMOTIVNOM RASTROJSTVU
Alo

Pevač "Magla benda", Vladan Savić, nedavno se rastao od nevenčane supruge, a sada je za Alo! progovorio o teškom periodu kao i novim muzičkim ostvarenjima. 

Naime, momci iz popularnog benda napravili su promociju povodom tri nove pesme, a kako i sam pevač priznaje, inspiraciju je našao u sopstvenom bolu.

-Nije u potpunosti autobiografija, ali time sam želeo da obeležim najlošiji period. života. Na neki način smo to napravili kroz trilogiju. Teško je bilo samo vremenski postići da se snime tri pesme, tri spota... Trebalo je da se unesem u sve projekte, ali emotivno mi nije bilo nimalo teško jer sam bio sam u emotivnom rastrojstvu-rekao je iskreno pevač, koji je potom progovorio o porocima.

-Nisam konzumirao alkohol u ne znam kojoj količini, ali sam se sa njim pozdravio odavno, a cigarete ne želim da ostavim- priznao je Vladan. 

Alo

 

Jedna od novih pesama nosi naziv "Sedam grehova", a muzičar nije mogao da se seti koji je njegov najveći životni greh.

-Svako ima svoj greh, svi smo mi grešili. Najviše su mi pomogli porodica i prijatelji da prebrodim težak period- zaključio je on.

Momci iz "Magla benda" u novogodišnjoj noći pevaće za beogradsku publiku u Beton hali u klubu "Dream".

"KAD SE ZALJUBIM, JA SKLIZNEM" Emina Jahović nikad iskrenije o emotivnom životu i bivšem mužu: MUSTAFA SE OŽENIO, JA SAM SE POSVETILA DECI!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading