Vladan Savić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Frontmen "Magla benda" Vladan Savić objavio je divnu vest i otkrio da će uskoro da se ženi.

-  Ovo će mi biti prvi brak, ne drugi, kako neki vole da kažu. Nikad nisam bio u braku do sada - naglasio je na promociji nove pesme Vladan, koji iza sebe ima vanbračnu zajednicu s Jovanom Jocić i iz nje ćerkicu Anđeliju.

ŽENI SE FRONTMEN MAGLA BENDA Pevač objavio lepe vesti posle bolnog razvoda

Foto: Printscreen/instagram

 

Dve godine posle razlaza s Jovanom, krajem ovog marta, Vladan je otkrio da ima novu devojku, odnosno da je njihova veza veoma ozbiljna.

- Nije mi više devojka, verenica je. Ja sam takav: ako mi daš emocije, vraćam mnogo više. U suprotnom, samo ćeš da me umiriš i ugasiš. Kad mi se pruži ljubav, uživam u tome da je uzvratim - rekao je Vladan, koji ne voli da otkriva detalje iz privatnog života.

Ipak, jednom prilikom je to učinio, a povod su bili razni komentari o njemu.

- Čuo sam da sam gej, da konzumiram narkotike... Kad sam mnogo smršao, da sam bolestan. Ne, nisam bolestan, nego sam ako ćete iskreno, imao minimum tri puta dnevno s*ks, pa sam od toga smršao, ako vas baš zanima - naveo je za radio „S3", pa dodao:

- Nikada to nisam ispričao, evo, sada ću ispričati i to je to. Nisam gej... Volim žene, zaljubljen sam, jako volim svoju devojku, planiram porodicu s njom.

Iako nije otkrio tačan datum venčanja, mnogi se nadaju da će to biti uskoro.

VERIO SE NAŠ POZNATI PEVAČ Sve je iznenadio kada je da se razvodi

Pevač "Magla benda", Vladan Savić sve je iznenadio kada je prošle godine na društvenim mrežama saopštio da se rastaje od dugogodišnje devojke Jovane Jocić sa kojom ima ćerku. Vest o prekidu njihovog emotivnog odnosa iznenadila je sve, a Jovana je posle dva meseca javnosti predstavila novog dečka. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading