POTRAŽIĆE STRUČNU POMOĆ Vladan Savić ogolio dušu: Plakao sam na sav glas
Foto: Printscreen/instagram

Pevač "Magla benda" Vladan Savić teško se oporavlja od rastanka od supruge Jovane Jocić. On je je sada otkrio detalje svoje velike borbe da se vrati u kolosek.

POTRAŽIĆE STRUČNU POMOĆ Vladan Savić ogolio dušu: Plakao sam na sav glas

Alo

 

- Hteo sam ovim projektom da zaključam temu Jovane i mene, nas dvoje imamo super odnos, sve je okej, naše dete je srećno, Jovana je srećna, ja sam srećan, sve se završilo, svako je krenuo svojim životom. Imamo dete koje je najbolje na svetu, koje volim najviše na svetu, koje kad izgovori pred spavanje: "Tata, je l' ti voliš da te češkam", to je nešto za šta živim. Jovanin i moj dogovor je da ne spominjemo više jedno drugo, to je dogovor od rastanka - rekao je on.

POTRAŽIĆE STRUČNU POMOĆ Vladan Savić ogolio dušu: Plakao sam na sav glas

Foto: Printscreen/instagram

 

Jovana već uživa u novoj vezi, dok Vladan nikako ne uspeva da pokupi konce svog života, ali i dalje veruje u ljubav.

- Nisam upoznao njenog partnera, kad bude to trebalo da se desi, desiće se, nemam ništa protiv momka, meni je najbitnije da je Jovana srećna jer će i dete biti srećno. Nije mi se desila ljubav još ali verujem da će mi se desiti, verujem u ljubav za ceo život. Nije mi se desilo apsolutno ništa, što bi ljudi rekli, ni da me dirne, možda ja tako trenutno zračim. Nemam nedeljno jedan dan za sebe, puno nastupamo, kad ne nastupamo provodim vreme sa detetom - rekao je pevač i dodao da ćerki još ništa ne govore kada je u pitanju njihov rastanak:

Vladan je priznao da je prošlu Novu godinu dočekao u suzama, a sada sebi želi samo zdravlje.

- Prošle godine posle nastupa na dočeku došao sam kući, pojačao muziku do kraja da me ne čuju komšije i plakao na sav glas i govorio sebi: "Biće bolje ove godine", jeste bolje ove godine u drugom delu. Želeo bih zdravlje, samo zdravlje - bio je iskren pevač u emisiji Premijera Vikend Specijal.

SAMO OVO IMAM Sanja Đorđević je u ratu sve izgubila, svojom objavom emotivno pogodila sve

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading