Vlada
Foto: Promo/Darko Radovac

Frontmen Magla benda, Vladan Savić, gostovao je na Radiju S3 gde je predstavljao prvi deo albuma ,,Parazit“ i tom prilikom komentarisao i razne aktuelnosti kroz igricu ,,ILI – ILI“ gde od dva dobijena pojma mora da izabere jedan i objasni odgovor.

Beogradska arena ili svetska slava – glasilo je pitanje, a Vladan se nije mnogo ustručavao da otkrije svoje želje i kaže ono što planira.

Vlada

Darko Radovac

 

- Ne vidim sebe u svetu, vidim sebe u Areni, jednog dana – bio je jasan on. Između ostalog, dao je i svoje prognoze za nadolazeću utakmicu protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu u fudbalu, da li će sada, otkako se oženio prestati da snima spotove sa lepim devojkama i koji bend više voli – Lexington ili Tropico …

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio S3 (@radio_s3)

 

Album Parazit ima 4 pesme: Parazit, Godinu dana, Soba za izdavanje i Suze slane. Postoje spotovi za sve pesme. Snimani su u zanimljivim scenografijama pozorišta Kpgt. U jednom spotu leti, odnosno visi sa velike visine. U drugom je u ringu sa prelepim i prezgododnim bokserkama. Naslovna pesma govori o devojkama koje otvoreno žive na račun partnera, ali Vladan kaže da se od takvih uspešno branio celog života. Drugi deo albuma se očekuje krajem leta.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading