O KONSTRAKTINIM INSPIRACIJAMA ZA RAD NE PRESTAJE DA SE PRIČA! Umetnica ovog puta otkirva da li joj je baš Emina Jahović bila jedna od istih!
Foto: Alo/Nikola Todorović

Ana Đurić Konstrakta odnela je ubedljivu pobedu na "Pesmi za Evroviziju '22", a u Torinu će predstavljati Srbiju na prestižnom festivalu.

Jedan od najupečatljivijih stihova koji zanima sve strance je pominjanje kraljevske snajke Megan Markl, a na internetu već kruže smešni klipovi na tu temu.

Međutim, Konstrakti nije prvi put da u svojim pesmama pominje ili aludira na poznata imena, pa osim što je sada pevala o supruzi princa Harija, pre par go

Ona je 2020. godine objavila pesmu "Neam šamana", inspiracija joj je bila izjava Emine Jahović koju je dala nakon razvoda od Mustafe Sandala.

O KONSTRAKTINIM INSPIRACIJAMA ZA RAD NE PRESTAJE DA SE PRIČA! Umetnica ovog puta otkirva da li joj je baš Emina Jahović bila jedna od istih!

Foto: PrntScrn

 

Emina je otkrila da je potražila pomoć od šamana Duraka koji joj pomaže da neke životne situacije lakše prebrodi, što je Konstraktu inspirisalo za pesmu. Iako je krajnji rezultat ispao ironičan, umetnica je rekla da tu nema ništa pogrdno, te da ni u jednom momentu nije želela da se tako shvati. 

- Tu Emina Jahović nije toliko bitna zaista, niti se bilo šta u pesmi odnosi na nju. Zapravo je samo to njeno iskustvo meni bilo inspiracija da razmislim o današnjem duhovnom konzumerizmu, da tako kažem - rekla je Konstrakta jednom prilikom.

SEKA NE PRIZNAJE DAN ŽENA I NE ČESTITA NIKOME! Pažnja i ljubav se ne poklanjaju samo jednom godišnje

BONUS VIDEO:

 

Skip to main content

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading