Konstrakta
Foto: Printscreen/Foto: Dejan Briza

Ana Đurić Konstrakta je i pre visokog plasmana na Evroviziji zaludela mnoge države, mahom u regionu, pa se njena pesma mesecima peva i sluša, a sad je to, po svemu sudeći, slučaj i sa mnogim zemljama koje su daleko od Balkana.

Naime, nakon što je u susednoj Hrvatskoj došla na 1. mesto na zvaničnoj listi slušanosti pesama, uspela je da uđe i na muzičke liste mnogih drugih zemalja. Tako njenu numeru "In Corpore Sano", na primer, možemo videti na zvaničnim muzičkim listama Holandije (19. mesto), Islanda (15. pozicija), Litvanije (11. mesto) itd, dok je na "Viral 50" listi najvećeg planetarnog striming servisa Spotify dospela do 7. mesta, što je dosad nezapamćen retultat za izvođača iz Srbije.

OVO NIJE USPELA NI MARIJA ŠERIFOVIĆ Konstraktin uspeh se beleži po čitavom svetu, stigli zvanični rezultati, a najveći šok je ova država

Foto: Dejan Briza

 

Čak ni pesma Molitva, jedine srpske pobednice na Evroviziji, Marije Šerifović, nije uspela da se nađe ni na jednoj od gorepomenutih muzičkih lista, iako je trijumfovala na takmičenju, a Konstrakta bila peta.

Podsetimo, Ana Đurić Konstrakta, ovog meseca je učestvovala na 66. "Evroviziji", na kojoj je Srbiji, posle deset godina, donela plasman u prvih pet u finalnoj večeri.

PIJANI BAJAGA VREĐAO PERU STOKANOVIĆA Muzičar napao tekstopisca i kompozitora, njegovo skandalozno ponašanje se nastavlja

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading