PRVA SRPKINJA Konstakta predložena za nominaciju za najprestižniju nagradu na svetu, otkriveni svi detalji
Printscreen

Ana Đurić Konstrakta, koja je predstavljala ove godine Srbiju na "Evroviziji", ako bude prihvaćen predlog, postaće prva Srpkinja nominovana za jednu od najprestižnijih muzičkih nagrada - Gremi.

Naime, Konstrakta se oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila da ju je za nominaciju predložio član Akademije za diskografsku umetnost i nauku i to u kategoriji za najbolji nastup za pesmu "In corpore sano", kao i za najboljeg novog izvođača.

- Proširite glas i nekako ćemo možda putem misaonog presinga uspeti da dođemo do članova žirija preko naših rođaka iz Amerike, iz Los Anđelesa, Njujorka, Čikaga itd. Ima nas dosta svuda i eventualno ćemo ući u nomincije. Dajte da vidimo taj Gremi - poručila je Ana Đurić Konstrakta.

Podsetimo, izbor nominacija održaće se do 23. oktobra, a zvanična lista nominovanih biće objavljena u novembru. Dodela Gremija održaće se u februaru naredne godine.

ZAISTA JE BILO DOSTA Ana Bekuta besna kao ris nakon navoda da živi sa Mrkinom ženom, odmah se oglasila i obelodanila sve

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading