KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK O KONSTRAKTI! Otkriveno gde je umetnica živela, a ovaj detalj je do sada javnosti bio nepoznat!
Ataimages

Umetnica Ana Đurić Konstrakta izazvala je veliku pažnju publike zbog pobede na Pesmi za Evroviziju '22 s pesmom "In corpore sano", s kojom će predstavljati Srbiju u maju ove godine na Evroviziji u Torinu.

Kako se o Konstraktinom privatnom životu vrlo malo zna, osim da je udata za arhitektu Milana Đurića, s kojim ima dvoje dece, naša ekipa posetila je Anin stari kraj na Novom Beogradu.

Ona je odrasla u novobeogradskim blokovima, odakle se pre petnaestak godina odselila. Ipak, i pored toga što više ne živi u soliteru u Bloku 62, njene komšije je se i dalje sećaju i za nju imaju samo reči hvale.

- Konstrakta je živela u ovoj zgradi, tik do obućara. Poznajem je još otkad je bila klinka. Sećam se njenih početaka i bavljenja pop muzikom, a i kasnije, kada je bila u nekim popularnim bendovima - kaže komšija.

- Nisam je dugo video, ovde više ne živi, mislim da joj je otac u tom starom stanu i da zbog toga na interfonu još piše Đurić. Upravnica ove zgrade nije sigurno (smeh). Verovatno se preselila kod supruga, on je arhitekta i profesor na fakultetu, ali ima i svoju kancelariju na Dorćolu. Ne znam da li tamo samo radi ili i žive na toj adresi. Koga god da pitate ovde, reći će vam da je bila sjajna komšinica, koju smo posle prihvatili i kao vrsnu umetnicu, što je dokazala time što će nas predstavljati na Evroviziji. Oduvek je bila malo ekscentrična i drugačija. Živela je u svom svetu. Izdvajala se, a vidimo da je takva i danas. Mi joj svi želimo puno sreće.

KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK O KONSTRAKTI! Otkriveno gde je umetnica živela, a ovaj detalj je do sada javnosti bio nepoznat!

Foto: Printscreen/instagram

 

Ipak, iako su svi u kraju gde je Konstrakta odrasla ponosni na nju i na njen uspeh, njene stare komšije još ne mogu da se priviknu na njeno umetničko ime, pa je zovu jednostavno Ana. Neki od njih nam govore da su se već između sebe kladili da će u Torinu zauzeti jedno od prvih pet mesta.

- Jao, nama je to teško da kažemo Konstrakta, pa je krstimo kako stignemo. Ovi mlađi pogode, a mi ponekad kažemo Konstanta, Konsta, kako god. Za nas je ona naša mala Ana, koja je tu zvrila po blokovima. Posebna je bila oduvek, videlo se da će postati popularna i da će svet čuti za nju. Pesma joj je sjajna, ima svoj koncept, fotogenična je. Mi smo se ovde u kraju kladili da će biti u top pet u Torinu, a neki su rekli da će u top 10 biti sigurno. Tako da smo napravili neku ravnotežu - rekle su nam ljubazne komšije.

KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK O KONSTRAKTI! Otkriveno gde je umetnica živela, a ovaj detalj je do sada javnosti bio nepoznat!

Printscreen

 

U njenoj Osnovnoj školi "Kneginja Milica", koja se nalazi stotinak metara od zgrade u kojoj je odrasla su rekli:

- Konstrakta je išla upravo ovde u osnovnu školu, još dok se zvala "Užička republika". Ja tada nisam radila ovde, ali sam čula o njoj sve najlepše. Uvek se isticala po svemu. Razlikovala se od ostale dece, bila je radoznala, izuzetno talentovana za muziku, ali i za druge nauke. Ona je spojila arhitekturu s muzikom, prava je multimedijalna ličnost - ispričala nam je gospođa, koja je zaposlena u ovoj školi.

REP SCENA NIJE ISTA BEZ NJEGA! Gru bi na današnji dan napunio 49 godina, tragično je stradao, ali su njegovi hitovi ostali vanvremenski

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading