LJUBAV NIJE BILA DOVOLJNA! Raskinuli Vladan Savić iz "Magla benda" i bivša devojka Saše Kovačevića! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevač "Magla benda" Vladan Savić oglasio se večeras na instagramu i naveo da su Jovana Jocić i on raskinuli dugogodišnju vezu.

Pevač je otkrio da nakon raskida će sa majkom svoje ćerke ostati u prijateljskim odnosima.

 Do sada sam najlepše životno iskustvo stekao sa Jovanom. Ime joj je Anđelija. Za mene, ona će i dalje ostati savršena žena i majka. Sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze, zato smo Jovana i ja rešili da nadalje nastavimo kao dobri prijatelji - napisao je on. 

LJUBAV NIJE BILA DOVOLJNA! Raskinuli Vladan Savić iz

Foto: Printscreen/instagram

 

- Želim sve vas, koji me volite kao druga, kao prijatelja svih medija, da zamolim za razumevanje da na ovu temu neću davati komentare! Hvala - dodao je Savić. 

Njih dvoje su ćerkicu dobili pre tri godine. U javnosti se u više navrata pričalo o njihovom venčanju, međutim, od toga sada definitivno nema ništa.

Jovana Jocić je svojevremeno bila u vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem. Jovana i Saša bili su u vezi četiri godine, a raskinuli su 2017.

Ono što je mnoge zanimalo jeste zbog čega se Jovana i Vladan ne prate na Instagramu, a pevač je prošle godine objasnio o čemu se radi.

- Ne pratimo se, nikad se nismo ni pratili. Ne znam šta bih odgovorio. Ima tu raznih situacija od ranije. Jednostavno tamo se ne pratimo, ali zapratićemo se. Ako se ne pratimo, to znači kao da nismo zajedno pošto se svi vode socijalnim mrežama. Kao da je važno. Što bih pratio svoju ženu? Po ceo dan sam s njom - rekao je Vladan na televiziji "IDJ", pa se našalio da mu je Jovana bivša verenica, budući da je prošlo više od šest meseci otkako su se verili:

- Mislim bivšu verenicu, veridba traje šest meseci. Sad mi je devojka sa kojom imam ćerku Anđeliju. Tako da nije sve socijalna mreža.

OVI PODACI NAŠOJ PREDSTAVNICI IDU U PRILOG! Otkriveno kada će Konstrakta nastupiti u Torinu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading