TO NIJE NIKAKVA SRAMOTA! Angelina progovorila o dečku i ulasku u rijaliti
Printscreen You Tube

Pevačica Anđela Vujović, koja je na estradnoj sceni poznatija pod umetničkim imenom Angelina, u trku za odlazak u Torino ulazi sa pesmom “Origami”.

- Ne znam koliko je poznato, ali pesma “Origami” izašla je još letos, spremala sam je za jedan muzički festival, a kada sam čula da me je moj tim prijavio za “Pesmu za Evroviziju” upravo sa njom, bila sam presrećna jer sam jako ponosna na ovu pesmu. Mislim da nismo pogrešili jer je publika zaista sjajno prihvatila pesmu, svi komentari i reakcije su jako pozitivni, tako da mi to daje samo dodatnu snagu i vetar u leđa - priča Anđela.

TO NIJE NIKAKVA SRAMOTA! Angelina progovorila o dečku i ulasku u rijaliti

Printscreen

 

Komentari i reči hvale stižu iz celog regiona.

- Stvarno sam presrećna što je publika pozitivno odreagovala na pesmu i sigurna sam da će “Origami” tek postati veliki hit. Očekivanja su velika, moram da kažem da sam negde oduvek maštala da odem na Evroviziju i predstavljam svoju zemlju, tako da se nadam najboljem ishodu. Mislim da je Evrovizija veliki zalogaj za svakog umetnika, ali isto tako smatram da može da bude dobra odskočna daska, pogotovo za mlade umetnike - zaključuje ona i naglašava da joj se dopadaju pesme i ostalih izvođača.

- Ako bih morala da izaberem, Vascova i Sarina pesma su mi možda najviše ušle u uvo - iskreno kaže Anđela koja važi za jednu od lepših pevačica na našim prostorima.

TO NIJE NIKAKVA SRAMOTA! Angelina progovorila o dečku i ulasku u rijaliti

Alo

 

- Karijeru nikad nisam bazirala na fizičkom izgledu, čini mi se da moja publika pre svega mene sluša i prati zbog muzike koju ja izvodim, a što se tiče lepote… mislim da svakako ne može da odmogne - ističe pevačica, a na pitanje o estetskim korekcijama kaže:

- Nemam ništa protiv, smatram da svako ima prava da radi sa svojim licem i telom šta god želi. Nisam korigovala ništa, a ako se nekada budem odlučila da nešto promenim, neću to da krijem jer smatram da u 21. veku to stvarno nije nikakva sramota.

Ona otkriva da nema jače polovine koja bi joj pružila podršku u ovom trenutku.

 

 

- Trenutno nemam vremena za ljubav, sva moja pažnja fokusirana je na pripreme oko Evrovizije i novog albuma - kroz smeh priča pevačica, koja se osvrnula i na svoje ponašanje kada se kamere ugase:

- Trudim se da uvek budem pristupačna i raspoložena, iako svi imamo lošije dane, pa to možda ne izgleda tako.

Na pitanje da li bi ušla u rijaliti zarad popularnosti, Angelina odgovara:

- Ne bih, rijaliti kao televizijski format me ne privlači.

LIJU GORKE SUZE! Članovi Amadeus benda nisu mogli da sakriju tugu za preminulim bubnjarom 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading