"KADA BUDEM PRAVILA SVADBU I BUDEM TRUDNA..." Prva izjava Jovane Jeremić o novom dečku, poručila samo jedno! 12:04 Vip 0
DOŠLI KAO NA SAHRANU Majli Sajrus i dečko zavijeni u crno na premijeri, ali nisu tužni, jedan detalj je otkrio sve 17:30
"NE POSTOJI RAZLOG ZAŠTO ME JE TUKAO" Naša pevačica o nasilju koje je doživela od partnera: "Danas ne bih bila živa..." 14:30 Vip 0
ISTERALA DECU, PA PRIVELA MUŠKARCA Majka osmoro dece se bacila u akciju, evo kako izgleda njen novi dragi 16:26
BILA U RIJALITIJU, A SADA RAZMENJUJE NEŽNOSTI SA PENZIONEROM (70) Isplivao zajednički snimak: "Beži bre, kao da si neka lepotica" (VIDEO) 16:25 Vip 0
ĆERKA NAŠE PEVAČICE ZAVELA ARAPSKOG BOGATAŠA Majka u emisiji uživo presekla: "Nećeš ići tamo" 21:00 Vip 3
VODITELJKA PINKA OTKRILA SVE O RASKIDU SA MLADENOM MIJATOVIĆEM Nakon mnogo godina priznala zašto je sve puklo! 23:00 Vip 0
OTKRIVENO ČIME SE BAVI DEČKO EDITE ARADINOVIĆ Pokušali da ga ubiju, završio u zatvoru zbog kidnapovanja, a evo od čega živi 10:00 Vip 0
KO JE MISTERIOZNI DEČKO KATARINE ŽIVKOVIĆ? Pevačica je sa njim dobila sina, a krije ga od javnosti, sada se sve saznalo: "Dolazi uveče" 13:30 Vip 0
POGINUO DEČKO VODITELJKE DNEVNIKA Mladen Mijatović joj saopštio tragičnu vest: "Vrištala sam od straha" 15:40 Vip 0
PEVAČICU DEČKO PREVARIO SA MUŠKARCEM Javna je ličnost, ona ga totalno raskrinkala: "Slagao je i mene i naciju!" 09:50 Vip 1
EVO KO JE NOVI DEČKO RADE MANOJLOVIĆ Izlanula se pred kamerama, pa priznala da li je oženjen! 15:00 Vip 0
RASKINULA VERIDBU U MARTU, A VEĆ SADA ŠETA NOVOG DEČKA Kako izgleda momak Sidni Svini, može li da parira najvatrenijoj ženi na svetu? 16:48
"NOSILA SAM GA 9 MESECI, STIDIM GA SE" Majka Uroša Stanića očajna nakon što se smuvao sa muškarcem! 23:00 Vip 0
KO JE MISTERIOZNI DEČKO KATARINE ŽIVKOVIĆ? Pevačica je sa njim dobila sina, a krije ga od javnosti, sada se sve saznalo 08:10 Vip 0
"OVAJ ČOVEK JE ULJEZ U ŽIVOTU MOJE MAJKE, NIKO NE MOŽE ZAUZETI MESTO MOG OCA" Miloš sasuo mami Goci sve u lice i to sve zbog njenog dečka 19:00
"PREZIRAĆE ME NJEGOVA PORODICA, IMAM DVE ĆERKE" Jovana Pajić otvoreno o novom partneru: "Osuđen si na razilaženje" 13:10 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46