ONE SU SE NAŠLE U CENTRU PO*NO SKANDALA! Voditeljka je decu molila da ne pričaju ko im je majka, pevačica preživela haos, a evo ko je najviše profitirao!
Foto: Alo/ilustracija

Mnoge poznate ličnosti našle su u u središtu skandala zbog intimnih snimaka koji su isplivali u javnost, a među njima je bila i Suzana Mančić.

Voditeljka Suzana Mančić koja je radila kao „Loto devojka“ i važila je za jednu od najpoželjnijh dama sa domaće javne scene, dvaput je prošla kroz osudu javnosti nakon što su njena dva intimna snimka ugledala svetlost dana.

Foto: PrntScrn

 

Prvi video pojavio se 2006. godine, a drugi, poznatiji, nešto kasnije. Na njemu je imala odnose sa grčkim bankarom Simeonom Ocomkosom.

Voditeljka koja je je karijeru započela kao Loto devojka, istakla je tada da se zbog nervoze i cele situacije, nakon što su objavljeni njeni intimni snimci razblole, te da je od sramote deci govorila da nikome ne pričaju da im je ona majka.

- Niko mi nije pomagao, sem, možda, par prijatelja i dece. Ja sam u jednom momentu govorila deci: "Nemojte da govorite u školi da sam ja vaša mama", a moja Natalija mi je rekla: "Ja se ponosim što si ti moja mama". To su neke stvari koje vas dignu. Nikad ne znaš šta te u životu čeka, ali moraš bar pred sobom da budeš čist. Od silnih stresova sam dobila holesterol, ali ćuti dobro sam prošla, moglo je biti mnogo gore - rekla je ona za medije jednom prilikom.

Pevačica Dara Bubamara je sama objavila kratak video na kojem je simulirala intimne odnose. Nekoliko minuta kasnije, snimak je uklonila, a par dana nakon cele afere, pevačica je napisala na Instagramu:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Omlaklo mi se, stisnula sam pogrešno dugme. Malo sam vežbala. Nek’ smo živi i zdravi - poručila je ona u svom stilu.

Ovaj skandal nije bio jedini u Darinoj karijeri. Još 2015. godine, fotografije na kojima je bila gola isplivale su u javnost.

Sanji Stojanović, koja se svojevremeno takmičila u "Zvezdama Granda", mnogi su previđali blistavu budućnost. Mlada pevačica osvojila je publiku svojim neobičnim nastupom, kao i glasom koji je veoma specifičan. Međutim, njen tadašnji put ka estradnom nebu, potpuno je bacio u senku „kućni video“ Sanje i njenog bivšeg dečka. Intimne scene preplavile su društvene mreže, a za nju su tada saznali mnogi.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Sanja se tada povukla sa scene i nije se dugo pojavljivala u javnosti.

Davne 2008. godine javnost je brujala o intimnom snimku voditeljke Jelene Žeželj. Naslone strane novina bile su prepune slikama iz kompromitujućeg filma.

Javnost je Jelenu prvi put upoznala tokom učešća u rijalitiju "Veliki brat" kada je sa svega devetnaest godina kročila u popularnu kuću gde se svaki njen potez snimao.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ipak, Severinin snimak sa jahte definitivno je digao najviše prašine, o čemu je Balkan dugo brujao.

Printscreen

 

Poslednja javna ličnost koja se našla u središtu skandala zbog intimnog snimka koji je isplivao u javnost bila je pevačica Tea Tairović. Njoj je, kako su pisali domaći mediji, nakon sramote koju je doživela porasla cena na nastupima. Ipak, dok je „kućni video“ doneo neviđenu popularnost, ima i onih dama sa javne scene kojima je takav skandal unazadio karijeru.

LUNA LJUTA NA ANABELU?! Isplivali šok detalji porodične drame, majka rijaliti zvezde izvukla deblji kraj!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading