LUNA LJUTA NA ANABELU?! Isplivali šok detalji porodične drame, majka rijaliti zvezde izvukla deblji kraj!
Foto: Printscreen/instagram

Odnosi u porodici Miljković-Đogani polako se vraćaju u normalu, ali kako stvari stoje, daleko su od idealnih.

Naime, prošle nedelje Marko i Luna proslavljali su krsnu slavu, na koju su pozvali najuži krug prijatelja i rodbine, pa su tako za slavskim stolom bili Gagi, ali i Miljkovićev otac Dobrivoje, dok se Anabela nije pojavila. 

- Previše je tu ružnih stvari izrečeno u proteklom periodu da bi se sada pravili kao da se ništa nije desilo. Anabela je bila u konfliktu i sa Markom, pa ako se sećate, jedan period nije bila najsjajnija ni sa njegovom porodicom, razne izjave su bile. Sad su druge okolnosti. Marko joj je zet, svi su svesni da bi za dobrobit cele porodice bilo ok da se izmire i imaju normalan, zdrav i lep odnos, a to ne može preko noći. Da je htela, mogla je da dođe na slavu, ali to ne bi bilo to. Šta im sada treba da se lažno ili na silu smeju, kao pričaju. Vreme će da uradi svoje. Svi greše i imaju pravo na drugu šansu - kaže izvor za Svet i dodaje:

LUNA LJUTA NA ANABELU?! Isplivali šok detalji porodične drame, majka rijaliti zvezde izvukla deblji kraj!

Foto: Alo.rs

 

- Anabeli je samo cela ta priča teško pala jer je maštala da će jednog dana kad se Luna uda da bude sve vreme sa njom, da joj pomaže oko deteta, da proslavljaju sve bitne datume zajedno. Možda će se to i desiti, ali treba vremena za sve. U tom njihovom sukobu svi su pomalo krivi. Anabela je htela da dođe, ali da bi izbegla eventualne neprijatnosti kojima nije mesto na slavi, odlučila je da ostane kod kuće. Ipak, nju je Luna očekivala, mislila je da će makar da dođe kad Gagi ode, jer njih dvoje nisu u dobrim odnosima. Ja dok sam bio na slavi, ona nije došla, sem ako se možda uveče pojavila, to ne znam - zaključuje izvor.

SAMO KAPUT KOŠTA PAPRENO! Otkriveno koliko novca je Ceca iskeširala za novogodišnji stajling, zavrteće vam se u glavi od cifre!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Miloš

23.12.2021 14:53

Ja lično bih voleo da se pomire,problem je što su i Marko i Anabela oboje mnogo tvrdoglavi.

Duška

24.12.2021 09:45

Anabela je majka koja se zove svetinja. Sve je učinila za svoju decu.Luna je napravial izbor i to je njen probem,kako će da se nosi sa tim. Nina će kroz koju godinu otići u svoj dom. Anabela uživaj u tvojoj čistoj i iskrenoj ljubavi sa Atijasom,Svaki atom snage uloži u nadrosečno inteigntnu Blankicu koja je šećerko i budi sigurna da će jednoga dana ona samo brinuti o tebi. Obožavamo tvog malenog andjela. Miu kad bude prilike videćeš, bez ikakvih obaveza.Svako neka brine o svom detetu,jer te Luna ne poštuje i nije, a sve si zbog nje zapostavila.Bavi se sobom, Atijasom i Blankicom. Oni su tvoj život i sreća jer ti iskreno pržaju ljubav.Zaslužuju tvoju pažnju apsolutno. Ti si suviše dobar čovek, zato su te ceo život gazili. Sada neki djilkoš treba da ti pametuje.Oprost za neke stvari ne postoji.Samo IGNOR.Što dalje od njih, za tvoje dobro.On je Lunin izbor i obaveza. Vodi svoj život, budi srećna i uživaj, konačno si zaslužila svoj mir.Pozz