TEA TAIROVIĆ PROGOVORILA O PRIVATNOM ŽIVOTU! Pevačica otkrila da je neispunjena u partnerskoj ljubavi, pa priznala ovo o svom ocu! 21:42 Vip 0
PESME SLAVNOG PEVAČA PRIPALE TEI TAIROVIĆ Pevačica ostala bez reči, odmah se oglasila nakon neočekivane odluke 14:25 Vip 0
POSEĆIVALA SAM PSIHOTERAPEUTA Velika ispovest Tee Tairović: Četiri godine nisam imala dečka 15:45 Vip 0
NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU? Šok potez! Grandova pevačica maznula plesače Tei Tairović: Ne zanima me da li će se ljutiti! 18:11 Vip 0
TEA SPREMA SPEKTAKL U SKOPLJU Tairovićeva nam ekskluzivno otkriva i ko će joj se pridružiti na bini 10:35 Vip 0
HAOS NA NASTUPU TEE TAIROVIĆ Nepoznati muškarac je prekinuo u izvođenju pesme, a evo šta se onda desilo 18:59 Vip 0
TRAJNO JE PROMENJEN! Tea Tairović donela definitivnu odluku zbog sukoba Izraela i Palestine, a tiče se njene pesme 23:00 Vip 0
KAKO TEA IGRA KOLO! Pevačica bosa na bini napravila spektakl, izvela i devojku iz publike! 12:16 Vip 0
OSVANULA NIKAD VIĐENA FOTKA TEE TAIROVIĆ Pevačica neprepoznatljiva, uživa u njegovom društvu! 09:30 Vip 0
OTKRILA ZAŠTO I DALJE NISU SNIMALE DUET! Tea Tairović zablistala na promociji albuma Sanje Vučić 22:20 Vip 0
TEA TAIROVIĆ DOŽIVELA NEVIĐENI PEH NA NASTUPU Sve stalo, pevačica nije mogla da veruje šta je snašlo! 12:39 Vip 0
VATRENO IZDANJE TEE TAIROVIĆ IZAZVALO OPŠTU POMETNJU Pevačicin kombinezon podelio javnost, svi komentarišu samo jedno! 07:32 Vip 0
MEŠA NA NASTUPU, A SVE SE OCRTAVA Tea Tairović pevala u providnoj haljini, novim izdanjem zapalila publiku! 10:15 Vip 0
OTAC TEE TAIROVIĆ JE DOKTOR NAUKA Nikada se ne eksponira u javnosti, zaveo je ovu poznatu glumicu, a evo i kako izgleda 15:02 Vip 0
LJUBIČASTI KOMBINEZOM I DEKOLTE DO PUPKA KOJI PUCA Nikad vatrenije izdanje Tee Tairović izazvalo opštu pometnju 10:57 Vip 0
TEA TAIROVIĆ LOMI TANJIRE I PIJE Pevačica pala u trans, a u pozadini se čuje Aleksandra Prijović 10:35 Vip 0
STIŽE NAM HLADAN TALAS, ALI PRE TOGA NAGLI SKOK TEMPERATURE: Meteorolog Ristić- Polarni vrtlog donosi 3 LEDENA PERIODA! (VIDEO) 20:33 Vesti 0
ZAKUVAVANJE - MINISTAR MIHAILO JOVANOVIĆ POKAZAO KOLIKO JE DOBAR KUVAR: Tikvice me sećaju na detinjstvo 20:00 Vesti 1
O OVOME DO SADA NIJE PRIČALA: Milica Pavlović prvi put otkrila nepoznati detalj o maćehi, bez dlake na jeziku obelodanila i ovo! 16:55 Vip 0
MILENA POPOVIĆ U RINGU ODGOVARALA NA NAJŠKAKLJIVIJA PITANJA Radila sam usta, sve ostalo na meni je prirodno (VIDEO) 20:00 Vesti 0
TEŠKO MI JE DA PRIČAM Taki se slomio na pomen Majinog pobačaja, prvi put otkrio šok detalje, umešana i njena majka 20:00 Vip 0
FILMSKA PLJAČKA U SUVOJ RECI Maskirani razbojnci uleteli u zlataru, pa zapucali na policiju (VIDEO) 12:05 Vesti 0
ZAKUVAVANJE - MINISTAR MILIĆEVIĆ POKAZAO KOLIKO JE VEŠT U KUHINJI Palačinke leče svako srce 20:00 Vesti 0
JULIJANI SE POJAVIO OSIP I MISLILA JE DA JE BEZAZLEN Bio je to simptom opasne bolesti, minuti su je delili od smrti 09:15