OVO JE KIKINA MAJKA Ona je prva objavila da se jutjuberka Kristina Đukić ubila
Foto: Printscreen/instagram

Javnost je juče bila šokirana vešću da je poznata srpska jutjuberka, Kristina Kika Đukić, izvršila samoubistvo.

Ništa nije ukazivalo na to da bi mlada gejmerka oduzela sebi život, i svi se pitaju zbog čega se Kika ubila.

Ali, kada se zagrebe ispod površine, ipak je bilo dosta stvari koje su je mučile, a sa kojima nije umela da se izbori na pravi način.

OVO JE KIKINA MAJKA Ona je prva objavila da se jutjuberka Kristina Đukić ubila

Printscreen

 

Nakon tragedije koja je zadesila njenu porodicu, isplivale su informacije da je Kika bila žrtva sajber nasilja, a danas je isplivao i snimak na kojem je saigrača u pet ujutru "pitala da li bi joj došao na sahranu"? Možda je njena smrt mogla da bude sprečena, ali kasno je sada pričati o tome. Njenoj porodici su pre dva dana, u večernjim časovima, saopštene jezive vesti.

Jedna od prvih koja je potvrdila Kikinu smrt jeste njena majka Nataša Đukić Veličković, koja se na Instagramu oglasila sa tužnim vestima:

 

 

- Sa ogromnim bolom vas obaveštavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavestiti.

OVO JE KIKINA MAJKA Ona je prva objavila da se jutjuberka Kristina Đukić ubila

Foto: Printscreen/instagram

 

Kikina mama se često pojavljivala u ćerkinim klipovima, od kojih je jedan od najpoznatijih onaj u kome ćerki pali kosu svećom (poznati tretman za uklanjanje suvih krajeva). I sama je bila aktivna kako na Tiktoku, tako i na Instagramu. Zato se i ona našla na meti hejtera, naročito jutjubera Bake Praseta, koji je nakon konflikta sa Kikom napravio pesmu i spot u kojem proziva i njenu majku.

OVO JE KIKINA MAJKA Ona je prva objavila da se jutjuberka Kristina Đukić ubila

Foto: Youtube/Printscreen

 

Međutim, Nataša je znala da ignoriše prozivke koje je dobijala preko interneta, ali njena ćerka na žalost nije.

Pre samo dva dana Kikina majka je objavila klip, neznajući da će za samo par sati njenu porodicu dočekati tragične vesti.

 

 

Ispod ovog klipa počeli su da se ređaju komentari vezani za Kikinu smrt, a ne za vic koji je bezbrižno ispričala.

Međutim, ono što posebno zapada za oko jesu komentari u kojima neko daje za pravo sebi da za samoubistvo jutjuberke krivi članove Kikine porodice. Neverovatno je da se u masi ljudi koje je ova vest dotakla nađu oni "pametni" koji se na svu patnju kroz koju prolaze Đukići oglašavaju sa užasnim rečima.

OVO JE KIKINA MAJKA Ona je prva objavila da se jutjuberka Kristina Đukić ubila

Foto: Printscreen/instagram

 

Niko ne želi da primi vest kako mu je dete, sestra, unuče, izvršilo samoubistvo, i da su znali da će ova tragedija da se dogodi sigurno bi svi reagovali. Najveći problem je taj što su psihički problemi i dalje tabu tema, a svi se trude da tugu sakriju iza osmeha. I ovo nije prvi slučaj. 

Baka Prase priveden

Po nalogu Tužilaštva lice Bogdan Ilić zvani Baka Prase je uhapšen

On je doveden u prostorije Odeljenja za VTK MUP RS radi davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Đukic koja je koristila nadimak Kika na društvenim mrežama.

SOS telefon

Nadamo se da nema potrebe za ovom informacijom, ali ipak ćemo vas podsetiti da postoji SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu.

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

JE L' BI MI DOŠAO NA SAHRANU? Isplivao snimak na kom je Kika pitala saigrača jezivo pitanje, preminula jutjuberka planirala samoubistvo?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading