KAKO SE KIKA UBILA? Sumnja se da je jutjuberka Kristina Đukić ovako izvršila samoubistvo!
Printscreen

Jutjuberka Kristina Kika Đukić izvršila je sinoć samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda na Obilićevom vencu.

KAKO SE KIKA UBILA? Sumnja se da je jutjuberka Kristina Đukić ovako izvršila samoubistvo!

Printscreen

 

Gorepomenuti portal saznaje da je jutjuberka izvršila samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda. Telo je pronađeno oko 23:40h. Nema tragova nasilne smrti. Po nalogu tužioca telo je preneto na obdukciju gde će biti utvrđen uzrok smrti. U sobi su pronađene određene materije (lekovi i opijati), koje će biti veštačene.

Kristina Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal je imao 700.000 pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu. Posle njene smrti, prijatelji i drugi jutjuberi ostavljaju brojne poruke na društvenim mrežama, kojima se opraštaju od Kike.

Kika i Baka Prase

Poznati tiktoker Luka Krivokapić izjavio je da je Baka Prase krivac za smrt ponate jutjuberke koja je izvršila samoubistvo.

Krivokapić se oglasio se oštrom porukom, nakon vesti da je jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić prošle noći, 8. decembra, izvršila samoubistvo.

Detaljnije o odnosu koji su imali Kika i Baka Prase pročitajte ovde: "BAKA PRASE JE KRIV ZA SMRT KRISTINE KIKI ĐUKIĆ" Teške optužbe poznatog tiktokera podigle Srbiju na noge!

Pročitajte i:

KIKA ĐUKIĆ PRONAĐENA MRTVA Evo šta su zateki kada su stigli u njen stan!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
lp

09.12.2021 20:32

Poštovani, zamolila bih Vas da imate malo razumevanja za ovakve teme koje se poprilično osetljive i utiču na ogroman broj ljudi. Nema razloga da od fatalnih ishoda psihičkih tegoba pravite ekskluzive, a pogotovo da ih svrstavate u rubriku "zabava" jer je u pitanju veoma ozbiljna tema koja zahteva makar minimalnu dozu saosećanja. Kad ne možete da rešite problem, nemojte biti uzrok njegovog pogoršavanja.

Milan jocic

10.12.2021 08:52

Meni zao Kika neka bude u srcu ❤️😭😭😭😭😭