JA SAM BIO U RATU, MI SMO SRBI Otac misice Valentine koja je pokazala dvoglavog orla očajan zbog njenog poteza!
Foto: Youtube/Printscreen

Njen otac Aleksandar Petrović oglasio se, te pokušao da opravda ćerku, ističući da ni sam ne zna šta joj se dogodilo da tako postupi.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Ona dete pojma nema, nesvesno je to uradila, nije razmišljala, to je sad jedna katastrofa. Moja Valentina je vrlo srpski nastrojena, kad moram ovako da kažem, a moram da bi je razumeli. Dakle, mi slavimo slavu Svetog Nikolu, to je naša tradicija, vodicu svetimo u kući, tata joj ima stotinu fotografija ispod četničke zastave, znači, mi smo jedna normalna srpska porodica - rekao je Petrović pa dodao:

- Valentina me nazvala, plačući na telefon, govoreći mi: "Tata, šta sam uradila", a ja sam joj rekao: "Sine, uradila si nešto što nije trebalo." Ja sam prvi poludeo kad sam video, ja sam bio u ratu, ako je iko za ovu zemlju dao, ja sam. Ovo je katastrofa po dete, ja sad moram nju psihički da sredim. Ovo je potpuno jedan bezazlen slučaj, ona je rođena u srpskoj porodici, čačanskoj, završila je osnovnu školu i gimnaziju u Čačku, zar treba decu da opterećujemo u ova vremena takvim stvarima. To je sve bezazleno, to su sve devojke u pitanju, nema razloga da se tu svoja zemlja dovodi u pitanje, naopako stvarno.

Telegraf.rs

 

 

Misica se danas oglasila porukom koju je podelila na svom Instagramu, a koju je očigledno napisao njen prijatelj.

- Zamolio bih sve ljude koji razapinju ovu devojku da malo osude sebe pa tek onda druge. Tri prsta nisu jedini simbol Srbije, već i vera. Koliko puta samo u vreme posta čuje da one "srbende" psuju Boga, hleb, mater, kao da je to sve normalno, ali zato ajde odmah da use*emo devojku koja je slučajno pokazala, šta je pokazala. Pogledajte prvo svoje ponašanje, pa komentarišite tuđe. Licemerje je mnogo gora sramota nego njena greška - piše u objavi koju je podelila misica, sa kojim se u potpunosti slaže, te je i dodala emotikon srca.

Pravdala se da su joj Albanka i Šiptarka namestile ruke

- U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvana da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i one su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost. Želim da se izvinim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanja u zamku. Ja volim i bodrim svoju državu - navela je Petrovićeva ranije povodom situacije u kojoj se našla.

BONUS VIDEO:

DRUGARI NISU ZNALI KO MU JE MAJKA Ćana proslavila sinu punoletstvo, a on krio od javnosti da mu je mama pevačica!

Komentari (6)

Loading
Ruzica

27.10.2021 22:57

Kazes bio si u ratu, Srbin si, bilo bi bolje da si naucio cerku ko je i kom narodu pripada. Sa 21 godinu mnogi momci su ginuli a ti si naucio cerku da juri svetsku slavu, a osnovne i najbitnije je nisi naucio.

Ivangrad, SR Crna Gora

28.10.2021 01:30

Ti si gori od nje. Čega se pametan stidi, budala se ponosi.

Eagle

28.10.2021 04:36

Pa i srpska zastava valjda ima dvoglavog orla.

ha ha

28.10.2021 08:17

Na 5 slika joj namestile ruke????????