MOJA DECA SU MOJ NAJVEĆI PONOS! Lukas otkriva zbog čega je izdao autobiografiju i da nijedno od njegovo četvoro naslednika ne puši i ne drogira se (FOTO)
Printscreen

Ako je sloboda pravo da se ljudima kaže ono što ne žele da čuju, onda je Aca Lukas jedan od slobodnijih ljudi sa javne scene. 

Nakon što je objavio autobiografsku knjigu "Ovo sam ja" najbolji folker Balkana Aca Lukas istakao je zbog čega je napisao knjigu i da li će čitaoci moći da uživaju u još nekom njegovom štivu.

- Ne očekujte od mene bilo koje drugo delo, nemam nameru da postajem pisac, imam svoj posao koji mi super ide - ističe pevač i dodaje zbog čega je nastala knjiga.

- Mislio sam da imam materijala da napišem jednu ovakvu kjnigu, hteo sam da je napišem. Fanovi su tražili nešto ovako od mene, a i saradnici su smatrali da je vreme da je izdam - ističe pevač u emisiji "Novo jutro" na TV Prva i dodaje zbog čega je posebno ponosan na svoje naslednike:

- Imam četvoro dece koji ne puše, ne drogiraju se, ne piju i na sve to imaju normalne poslove. Ponosan sam na to koliko su pametni i lepo vaspitani - rekao je folker u čijoj muzici uživa cela Evropa i dodaje da ni sam nije verovao da će njegova autobiografija izazvati ovoliku buru javnosti.

Čijem dolasku na promociji kjnige se Lukas posebno obradovao, čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading