lukas
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Sofija Šašić, Ćerka pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, otkrila je detalje o odnosima između svoje majke i folk zvezde Ace Lukasa, sa kojim je bila u braku.

Sofija

Preentscreen

 

- Milion puta sam balansirala između njih. Ja sam vrlo realna. Naravno da ću uvek biti na ženskoj strani, pogotovo na strani moje majke, to se ne dovodi u pitanje, ali kada ona u nekom momentu pretera, a on je u pravu, onda sednem sa njom i kažem: "Mama, polako, mislim da grešiš i mislim da je on u pravu za to i to." Međutim, isto tako umem i sa njim da se posvađam kad znam da je debelo pogrešio i kada nije u pravu - rekla je Sofija jednom prilikom i objasnila zašto ona dolazi u sukob sa Lukasom.

- Ne dolazimo mi više u sukob zbog mame i njega, nego dolazimo u sukobe kada je tu Viktorija, koja je velika devojčica i koja je prioritet svima nama. Oko nje uglavnom. To su neke sitnice, ali kada se te sitnice skupe... Viktorija, na primer, ide na jahanje, ima svog konja, to je njena najveća ljubav. I dogovorimo se po danima ko je kako vozi. Pritom mi smo svi puni obaveza. I onda on kaže da ne brinemo, da će on da je odveze. Međutim, on zaboravi ili ima neko snimanje u tom momentu ili je baš tada odlučio da snima pesmu, spot, štagod. To je katastrofa dok njega uhvatiš. I onda kad mi pukne, kažem mu: "Samo mi reci na vreme, nemoj više da me dovodiš u ove situacije!" Onda Viktorija plače što neće stići na čas, na primer. Ona je zaista mnogo odgovorna - navela je ona tada.

Aca Lukas

Foto: Ataimages

 

Sofija je, takođe, pričala i o svom ocu i priznala zašto punih pet godina nije pričala sa njim.

- Zamerila sam mu promenu ponašanja prema meni onog momenta kada je on našao nekog sa kim će da živi i sa kim će da provede ostatak života - bila je iskrena Sofija, prenosi "Republika".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading