DŽAJA PRUŽIO PODRŠKU LUKASU Folker nije krio oduševljenje, Aca se na poseban način zahvalio legendarnom fudbaleru (FOTO)
Foto: Ataimages

 

 

 

Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, danas je izdao autobiografiju „Ovo sam ja“.

Folker je u knjizi prvi put i bez zadrške pričao o problemima, usponima i padovima, ali i o poroku s kojim se borio godinama.

Pozorište na Terazijama večeras je bilo epicentar gradskih dešavanja. Lukas je okupio mnogobrojne face, ali posebnu pažnju i osmeh na lice najboljem folkeru na Balkanu izmamio je dolazak legendarnog fudbalera Dragana Džajića Džaje koji je svojim prisustvom uveličao ovaj događaj, Aca nije krio oduševljenje kada je ugledao proslavljenog sportistu.

Ono što je sigurno da povezuje Džaju i Lukasa jeste veliko srce, ali i ljubav prema fudbalu kao i njihovom omiljenom klubu Crvenoj zvedzi.

Pored Džaje na promociji knjige bili su, Aco Pejović, Jelena Bačić Alimpić, Mima Karadžić, Ivana Selakov, Dragana Katić, Vanja Bulić i mnogi drugi.

Spektakularan nastup Lukasa koji je otpevao neke od najvećih hitova uz pratnju klavira na velelepnoj pozorišnoj sceni, pogledajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading