saša mirković
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

"Oskar popularnosti", regionalna dodela muzičkih nagrada, prestižna manifestacija koja se održava svake godine je podelila nagrade najistaknutijim imenima koja su obeležila godinu za nama.

Na ogromno zadovoljstvo i čast Saša Mirković, priznati uspešni producent dobio je Oskar popularnosti za producenta godine!

Pod menadžerskom palicom Mirkovića, dugogodišnja saradnja sa Acom Lukasom i Miroslavom Ilićem je krunisana sa još dva Oskara.

Aca Lukas dobio je nagradu za pevača godine, dok je neprevaziđenom Miroslavu Iliću uručena nagrada za životno delo!

Oglasio se i vlasnik direktno iz Banjaluke i podelio utiske sa najpoznatije regionalne ceremonije:

– Trio fantastičnih! Je l’ ima neko bolji? Sve ljubitelje dobre muzike i koncerata očekuje jedno veliko iznenađenje u organizaciji Hype produkcije. Inače, večeras su za ovaj sto stigla tri Oskara popularnosti za 2023 godinu! Aca Lukas – pevač godine, Miroslav Ilić – nagrada za Životno delo i Saša Mirković – producent 2023. godine. Hvala svim kolegama koji su glasali – napisao je Mirković ispod objave fotografije na kojoj se nalazi on sa Lukasom i Miroslavom Ilićem.

 

 

Te iste večeri, producent godine, Saša Mirković, doneo je odluku o duetu dve najveće zvezde kako kod nas, tako i u regionu.

Naime, Mirković je odlučio da spoji legendarnog Miroslava Ilića i kralja splavova i kafana Acu Lukasa.

Ova dva spektakularna vokala spojiće se u numeri koja će pomeriti sve granice dosadašnjih hitova naše estrade. Pod pokroviteljstvom producenta godine, Saše Mirkovića koji svakodnevno dokazuje da je “majstor svog zanata”, ova pesma se uveliko kuva u kuhinji njegive produkcijske kuće.

Nakon brojnih koncerata u Arenama širom regiona, jedva čekamo da vidimo kako će izgledati spoj najvećih muzičkih izvođača.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading