STRAVIČNA SCENA U BOLNICI Muškarac (38) zgrabio stalak za infuziju, pa krenuo u KRVAVI POHOD! Četvoro mrtvih, devetoro ranjeno!

Stalkom za infuziju ubio je jedan pacijent četvoro drugih u bolnici u rumunskoj opštini Sapoka. On je napao druge bolesnike samo tri dana nakon što se dobrovoljno prijavio u ovu psihijatrijsku ustanovu.

Bolnica, lekar, ambulanta
Bolnica, lekar, ambulanta, Foto: Tanjug/Filip Krajincancic

Do krvavog napada došlo je jutros oko tri sata nakon ponoći, a u dva različita odeljenja. Pacijent (38) prvo je napao svog cimera stakom za infuziju. Potom je ušao u žensko odeljenje, gde je tim istim stalkom počeo da udara pacijentkinje.

Usmrtio je četvoro ljudi, dok je devetoro ranio, od kojih je dvoje palo u komu.

EKSPLOZIJA U SALI ZA VENČANJA POZNATOG HOTELA Strahuje se da ima mrtvih!

BOLNICA U PLAMENU! VIKA I GALAMA NA SVE STRANE! Požar "progutao" dva sprata! U toku je hitna evakuacija osoblja i pacijenata! Stotine ljudi i vatrogasaca ispred zgrade! (VIDEO)

Sve žrtve imaju preko 60 godina i pate od različitih psihičkih problema.

Otac devojčice koja je preminula na Vlasinskom jezeru otkrio zastrašujuće detalje tragedije! I drugo dete ZADRŽANO U BOLNICI!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 18.08.2019. 07:46 - 18.08.2019. 07:55 Devojčica je odjednom počela da se guši i u roku od nekoliko minuta je poplavela, priča njen otac Miroslav Janković iz Rume nakon tragedije na Vlasinskom jezeru.

Napadača, koji se u ovu bolnicu prijavio svojom voljom, policija je privela. Utrenutku kada su ga uhapsili, on je u rukama i dalje imao deo stalka za infuziju kojima je ubio druge pacijente.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi