Ana Knežević
Foto: Printscreen/Društvene mreže

David je priveden u subotu na aerodromu u Majamiju, gde je došao iz Beograda. Tereti se kao glavnoosumnjičeni za nestanak supruge kolumbijskog porekla, sa kojom je bio u brakorazvodnoj parnici. Njoj se svaki trag gubi 2. februara, kada je prijateljicama poslala poruku da je zadovoljna i da je upoznala jednog muškarca „koji joj odgovara“, i da planira da odu do njegove kuće na dva sata od Madrida.

Međutim, iste večeri, oko 22 sata, nepoznati muškarac sa kacigom motocikliste poprskao je sprejom sve sigurnosne kamere u zgradi gde je Ana iznajmila stan.

Španska policija saopštila je da veruju da je to uradio upravo David Knežević, koji je nakon onesposobljavanja kamera prisilno odveo Anu iz stana. Sumnja se i da je bravu zgrade prelepio selotejpom, kako niko ne bi ušao u nju.

Ana Knežević

Facebook

 

Te informacije dobijene su iz snimaka na kojima se vidi da čovek sa kacigom podseća na Davida, a pronađena je i prodavnica u Madridu u kojoj je kupio sprej i selotejp.

Osim toga, Srbin je osumnjičen i da je pomenute poruke koje je Ana slala drugaricama na dan nestanka zapravo on poslao, uz nagovor poznanice iz Kolumbije da ih prevede na njen jezik, kako bi izgledalo da ih piše Ana.

Španska policija saopštila je i da je David Knežević 4. marta takođe nagovorio zaposlenu u svom preduzeću da pozove osiguravajuće društvo i predstavi se kao Ana Marija Knežević, a zatim i otkaže tri polise za njihov posao.

Treće sumnjivo ponašanje koje je pokazao Knežević ukazuje na to da je krajem januara u agenciji iznajmio automobil „pežo 308“, koji je vratio 15. marta s promenjenim okvirima za tablice, zatamnjenim staklima i uklonjenim nalepnicama. Utvrđeno je i da je autom putovao 26 sati preko cele Evrope, u oba pravca.

U međuvremenu, jedan čovek je podneo pritužbu španskoj policiji da su mu ukradene registarske tablice, pa je pretraga čitača registarskih tablica pokazala da su te tablice viđene blizu stana Ane Marije Knežević u Madridu i prolazile su kroz španske naplatne rampe 2. i 3. februara, prikačene za „pežo 308“.

Ana Knežević

 

 

Ana i David bili su u braku 13 godina, a brakorazvodnu parnicu započeli su prethodne zime, u kojoj se David protivio deljenju imovine napola od oko 15 miliona dolara.

Knežević se u ponedeljak pojavio u federalnom sudu. FBI je potvrdio da je on u pritvoru i rekli su da se očekuje da će se ponovo pojaviti pred sudom u petak po podne za saslušanje o pritvoru pre suđenja.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading