Ubice
Foto: Profimedia/Profimedia

Žrtva serijskog ubice Mišela Furnijea bila je Džoana Periš (20), koju su bračni partneri prvo silovali, a zatim i ubili. Događaj se odigrao u maju 1990. godine u Francuskoj, navodi Mirror.

Mišel je njeno ubistvo priznao tri godine pre svoje smrti 2021. godine, a suđenje njegovoj udovici, za koju se navodi da je bila saučesnik, treba da počne u skorijoj budućnosti.

Ubice

Profimedia

 

Par je mladu devojku prvo silovao, onda ju je ubio, a njeno golo telo su bacili u reku Jone. Mišel je osuđen 2008. godine zbog ubistva sedam devojaka, ali je tek nakon 27 godina priznao i Džoanino.

Kako se navodi, Mišelova supruga je bila u ulozi saučesnika i cilj je bio da mlade devojke namami u njihov dom, kod njenog muža, a zatim je nakon obavljenog ubistva, pomagala da se otarase tela.

Džoanin otac se dugo godina borio da istera pravdu na videlo, a kada je serijski ubica priznao da je ubio devojku, celoj porodici je "laknulo".

"Ovo je nešto što smo dugo čekali, laknulo nam je na mnogo načina. Trudimo se da nastavimo sa životima, ali nam se stalno vraćaju događaji kad najmanje očekujemo. Čekali smo 27 godina pravdu", rekao je otac Rodžer Periš.

Udovica je optužena za pomaganje i podržavanje otmice i ubistva Mari-Anđele Domeke 1988. godine i devojke Džoana Periš 1990. godine. Treća optužnica je za saučesništvo u nestanku devetogodišnje Estel Muzin 2003. godine, čije telo nikada nije pronađeno.

BONUS VIDEO 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading