Medlin Meken
Foto: Alo/Profimedia

Trogodišnja devojčica Medlin Mekan je nestala iz stana u Algarveu u maju 2007. godine, a osuđeni seksualni predator Kristijan Brukner identifikovan je kao ključni osumnjičeni zbog njegovog kretanja u Portugalu u to vreme.

Nemačka policija otkrila je podlu razmenu poruka između Bruknera i još jednog pedofila na njegovom kompjuteru u kojoj on eksplicitno piše da želi da otme i ubije devojčicu.

Javni tužilac koji vodi istragu, koja se sada odugovlači već 16 godina, kaže da bi razgovor mogao da pruži ključni trag zbog upotrebe slova „mm“.

U ćaskanju, koje je bilo previše mučno da bi ga u potpunosti objavilo, Breuckner opisuje kako želi da „dokumentuje” otmicu i ubistvo deteta.

medlin meken

Printscreen

 

Jedna poruka od Bruknera glasi: „Oh, ako su dokazi uništeni“, na šta drugi pedofil odgovara: „Mm.“ Hans Kristijan Volters, tužilac u Braunšvajgu, rekao je za BBC Panoramu: „Da, možda bi to mogao da bude nagoveštaj. To može biti. Naravno, to je važno za nas."

Na pitanje da li bi to mogao da bude deo „gomila dokaza koji bi mogli da osude Bruknera“, Volters je rekao: „Da, ovo bi moglo biti tako nešto. To bi mogao biti komad za veliku slagalicu."

 Volters je rekao da je „siguran“ da je devojčica ubijena u Portugalu i da imaju samo „jednog osumnjičenog“, Bruknera.

Ranije, ove godine portugalska policija je otputovala u London, kako bi se lično izvinila ocu Medlin Meken.

 

BONUS VIDEO

 


 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading