Naslovna strana Alo!
Foto: Alo/Foto: Alo!

Ministar Gašić govorio u Skupštini o rezultatima istrage o ubistvu Ivanovića

Olivera ubio Fljorim Ejupi, čuvaju ga u Nemačkoj!

- Imamo slike sa aerodroma iz Tirane kad je sleteo, imamo slike kada je ušao u Prištinu, imamo slike kada je ulazio u stan - rekao je Gašić, koji nije naveo ime ubice, ali je na osnovu tekstova Alo! iz prethodnih godina očigledno da se radi upravo o njemu. On je dodao da je terorista pod zaštitom nemačkih organa.

  • Ejupi učestvovao u podmetanju bombe na autobus Niš-ekspresa u februaru 2001. godine kada je poginulo 12 Srba

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić izjavio je na jučerašnjoj sednici Skupštine Srbije da srpske bezbednosne službe znaju ko je ubio lidera GI Sloboda, demokratija, pravda Olivera Ivanovića i da se ubica nalazi u Nemačkoj, te da je trenutno pod zaštitom nemačkih organa.

Ministar je na sednici pokazao obiman izveštaj radne grupe za taj slučaj, koju su činili Tužilaštvo za organizovani kriminal, Bezbednosno-informativna agencija, MUP Srbije i Vojnobezbednosna agencija.

- Ovde je sve ono do čega su službe Srbije došle i ustanovile ko je ubica Olivera Ivanovića. I mi tačno znamo ko je ubica i zatražili smo od nemačkih organa pod čijom je zaštitom u ovom trenutku taj čovek da nam daju sve podatke. Imamo slike s aerodroma iz Tirane kad je sleteo, imamo slike kada je ušao u Prištinu, imamo slike kada je ulazio u stan i naše pitanje je stalno bilo našim partnerima, prijateljima našim, dajte nam snimke satelitskih kamera, kažu, ne može bila je magla. Pa u Londonu je magla 350 dana u toku godine, sad je jedan dan u Kosovskoj Mitrovici, pa kažu bila je magla, pa ne mogu da nam daju. Dajte nam snimke. Dajte, uključite nas u istragu oko svega toga - istakao je Gašić.

Ministar unutrašnjih poslova je dodao da to što je ubica nedostupan našim organima ne znači da u nekoj bliskoj budućnosti neće moći da bude procesuiran u Srbiji.

- Ali je slučaj rešen, na način na koji to profesionalci rade - istakao je Gašić.

Celu vest pročitajte u sutrašnjem izdanju Alo! novina!

Naslovna strana Alo!

Foto: Alo!

 

---------

Monstrum iz Dubone ne miruje ni u pritvoru

Pretukao cimera zato što hrče!

Uroš Blažić (21) se posvađao s drugim pritvorenikom, pa ga je izudarao pesnicama po licu

--------

Sjajna vest za Srbiju iz Pariza

Beograd domaćin EXPO 2027

---------

Smrt stiže u ponoć!

Posada nestale podmornice Titan troši poslednje zalihe kiseonika. Ukoliko danas ne bude pronađena, za njenu posadu kraj bi mogao biti fatalan

------------

Kurti nastavlja teror i u enklavama

Dragiša uhapšen, Miloš povređen

-------------

Intervju: Milica Pavlović

Teodora me pljuje zbog ljubomore

O novom albumu Lav, odnosu s bivšim partnerima i prozivkama koleginica  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading