HRISTIJAN MICKOSKI LIDER OPOZICIONE VMRO-DPMNE O AFERI "REKET" Sve maske Zorana Zaeva su pale! Kriminalna hobotnica je rastavljena do poslednje ćelije!

Reketiranje biznismena

Hristijan Mickoski
Hristijan Mickoski, Foto: Printscreen Youtube

* Hristijan Mickoski, lider glavne opozicione stranke VMRO-DPMNE

* Sve maske Zorana Zaeva su pale

* Raskrinkana kriminalna hobotnica

Hristijan Mickoski, lider glavne opozicione stranke VMRO-DPMNE, smatra da su sve maske Zorana Zaeva pale i prema njemu danas na stolu imamo služenu zločinačku hobotnicu, skinutu i ​​rastavljenu gotovo do poslednje ćelije.

 

- Glavna pretnja i prepreka pravdi u Makedoniji je upravo snaga u kojoj ova zločinačka hobotnica sa svim svojim učesnicima od prvog do poslednjeg pronalazi svoju snagu. Ako su najviši funkcioneri vlasti zločinci, ćutanje uspavanog tužilaštva i pravosuđa kaže da su im najverniji sluge. Zaevov otpor reformama tužilaštva je sada jasan, pritisci na šefove medija koji pod "Damaklovim mačem" partizanskim pravosuđem i tužilaštvom moraju da izveštavaju o radu vlade i svaka kritika mora biti zadovoljena, iako mnoge medijske kuće pokazuju skromnost dostojnu poštovanja- napisao je Mickoski na Fejsbuku.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE Zaev i Boki 13 imali OPASAN dogovor! Premijer Severne Makedonije za Bojana odradio veliki POSAO!

ZORAN ZAEV NA ČELU KRIMINALNE HOBOTNICE?! Pipci se protežu od Skoplja do Beograda, ovo je PLAN njenog funkcionisanja!

 OBJAVLJEN NOVI SNIMAK! SRUŠENA IMPERIJA Zaeva i Bokija 13, umešani i Srbi, a iza svega stoji MRAČNI PLAN DVA DRŽAVNIKA?!

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi