Goran Vesić
Alo!/ Rajko Ristić

 

Goran Vesić

Alo!/ Rajko Ristić

Goran Vesić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

- Ko o čemu Dragan Đilas o zatvoru ili što bi naš narod rekao svako se češe tamo gde ga svrbi.

- Dobro je da Đilas čita Krivični zakonik Republike Srbije jer je poslednja knjiga koju je pre toga pročitao bila bajka Ivica i Marica. Zato Đilas svaki dan pokazuje da je polupismen. Ako se već odlučio samo za jednu knjigu u životu za njega je najbolje da to bude baš Krivični zakonik jer ta knjiga će mu najviše trebati.

Vesić podneo krivične prijave protiv Dragana Đilasa i Branka Miljuša!

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 23.09.2019. 17:11 - 23.09.2019. 19:38 Okupljanje ispred stana zamenika gradonačelnika Beograda Goran Vesić, Foto: Alo!

- Đilas ni danas ne može da pobegne od svoje naravi - da odlučuje o životu i smrti i da je on i tužilac i sudija. To je bolesno. On određuje ko će u zatvor kao i što je pre mesec dana pred Predsedništvom Srbije pričao šta će da radi tužilac koga će on da postavi i kako će da hapsi Predsednika i ministre. Tako Đilas tuži i optužuje isto onako kako i otpušta. Nedavno smo slušali snimak kako je policajcu sa trudnom ženom pretio da će da mu uruči otkaz pošto se usudio da zaustavi njegov automobil.

- Dragan Đilas zna dobro šta je uradio. Zvanično preko medija, kao predsednik stranke, pozvao je svoje pristalice da se okupe U ISTO VREME I NA ISTO MESTO gde sam ja sa svojim prijateljima promovisao svoju knjigu.

- Tako je Dragan Đilas postao organizator nasilnog i neprijavljenog skupa koji se pretvorio u fašističko orgijanje u kome su njegove pristalice, ne samo palile moju knjigu što nam je Đilas preko svojih medija objasnio da nije ništa strašno i da je to performans, već je pokušan moj linč i mojih saradnika. A linč je bio pokušaj ubistva o čemu postoje brojna svedočenja i TV snimci. Ta rulja koja se skupila na Đilasov poziv bila je vrlo raznolika, a bilo je među njima i narkodilera. Sa Karaburme recimo. Zato vrlo jasno i odgovorno kažem da je te večeri Đilas želeo da padne krv. Moja krv. I da je lično odgovaran za sve što se dogodilo. Uostalom to je njegova politika.

- Ako ne zna šta je uradio mogao je da pita “advokata u pokušaju” iz Novog Sada Borislava Borka Stefanovića udatog u Beogradu. Mislim da bi i on sa dva meseca pripravničkog staža mogao da mu objasni šta je uradio.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (1)

Lane

23.10.2019 16:46

Djilas je taj koji treba da odgovara za svoje postupke !