Goran Vesić
Alo!
Goran Vesić

Alo!

Goran Vesić, Foto: Alo!

*Zamenik gradonačelnika Goran Vesić podneo je krivične prijave protiv funkcionera SzS

* Protiv Miljuša zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti, a Đilasa zbog podstrekavanja

* Vesić traži od MUP i BIA da se utvrdi identitet i ostalih koji su u tome učestvovali da bi znao protiv koga će dalje voditi postupak

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić podneo je danas krivičnu prijavu protiv lidera SzS Dragana Đilasa i člana opštinskog veća Stari grad Branka Miljuša zbog više krivičnih dela, a nakon što se grupa pristalica SzS juče okupila ispred stana u kojem Vesić živi s porodicom.

Branko Miljuš namestio sačekušu Goranu Vesiću! (FOTO)

AUTOR: Alo!; DATUM I VREME: 22.09.2019. 12:39 - 22.09.2019. 15:36 Skandal! Sačekuša pred kućom Gorana Vesića, Foto: Privatna arhiva Ceo tim pod vođstvom Branka Miljuša trenutno se nalazi ispred zgrade u kojoj živi zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić. Oni su se sa parolama ponovo okupili, nakon što su isti skandalozan performans izveli i u subotu 14.

 

Gostujući u emisiji "Fokus" na O2 televiziji, Vesić je objasnio da je prijavu podneo zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti, a protiv Dragana Đilasa i zbog podstrekavanja, pošto je on, kako kaže, bio organizator tog okupljanja.

Kako kaže, traži je od MUP i BIA u toj krivičnoj prijavi da se utvrdi identitet i ostalih koji su u tome učestvovali da bi znao protiv koga će dalje voditi postupak.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Vesić je naveo da su mu članovi porodice javili da je Dragan Đilas ispred njihove kuće poslao grupu huligana, koju je predvodio Branko Miljuš, koji je, podseća zamenik gradonačlenika, svojevremeno pravio svoje akcije ispred prostorija dnevnog lista "Informer".

Grupa pristalica Saveza za Srbiju juče se ponovo okupila ispred kuće u kojoj živi zamenik gradonačelnika, sa transparentima protiv gradske vlasti i posebno Vesića.

Ista grupa, predvođena Miljušom, bila je i prošle nedelje pred Vesićevom kućom, a Vesić je tada zatražio od Đilasa da odgovori da li je on organizovao njihov dolazak na njegovu adresu.