Dragan Đilas, Boško Obradović
Tanjug/Tanja Valić
Dragan Đilas, Boško Obradović

Tanjug/Tanja Valić

Dragan Đilas, Boško Obradović, Foto: Tanjug/Tanja Valić

Juče su se na skupu u organiziji Saveza za Srbiju obratili Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Sergej Trifunović, Janko Veselinović, i verovali ili ne, Slobodan Samardžić, čovek koji je sa Vojislavom Koštunicom rušio Đinđića i podržavao JSO.

Funkcioner Demokratske stranke Goran Ješić ni sam očigledno nije mogao da poveruje u ovo, pa je na svom Tviter nalogu retvitovao sledeće:

- Slobodan Samardžić. Čim se dokopao vlasti, uvalio sina u Brisel. Administracija, gajba nekoliko tisuća ojra. Al i da zaje*emo to, desna ruka Koštunice u koga je gospodin Legija imao najviše poverenja, te je zato preplivao Dunav. GDE VAM SE ZAVRŠAVA DNO, MONSTRUMI???!!! - retvitovao je Ješić na Tviteru.

Objava

Printscreen

Objava, Foto: Printscreen

 Ješić je nakon toga napisao:

- Ljotićevce vaskrsavamo redom. Cena sitnica - jasno aludirajuci na Boška Obradovića.

Objava

Printscreen

Objava, Foto: Printscreen

 

Komentari (5)

Marija

02.02.2020 14:29

SzS puca po svim politickim savovima!

Spartak

02.02.2020 14:33

Kada se spoje ne spojive strane,raspad i kraj im je sigurno zagarantovan,neka su se spojili,da kada tonu,neka onda to čine svi zajedno.

Katy

02.02.2020 14:34

Kao i uvek nema sta pametno,da iznesu.Svi su oni isti rame uz rame.

Željko

02.02.2020 14:52

Recikliranjem Samardžića, islužene Koštuničine desne ruke, Đilasovci dokazuju ono što je većini ljudi već poznato: SzS je skup politikanata sakupljenih s koca i konopca, koje umasto zajedničke ideologije i programa vezuje zajednička želja za vlašću, novcem i privilegijama.

mrda

02.02.2020 15:47

Ovi ce neko zlo da donesu, ne pise se dobro ni njima ni nama, kad becinski barod uzme stvar u svoje ruke najebase iskreno, jer dosadise sa kradjom a hoce na vlast bez volje naroda kao 5 oktobra e pa ne ete moci ovog puta izdajnici