BUDALAŠTINE NA KVADRAT Bolesni Hrvati: Vučić zbog fudbala pravi haos na Kosovu!
Alo

Tako je portal Indeks objavio stravičnu gomilu nepovezanih nebuloza sa neverovatnom tvrdnjom u naslovu: „Na Kosovu ne bi bilo ništa da Srbi nisu pop*šili u Kataru“.

Tekst je napisao izvesni Gordan Duhaček, a kad malo izguglate njegovu biografiju biće vam jasno i zašto čovek piše ovakve gluposti. Ali, da se ne bavimo sada njim, da vidimo šta još stoji u tekstu...

- Pošto je uspeh srpskih fudbalera u Kataru ostao pust san, Vučić je organizovao jednu od svojih standardnih političko-propagandnih operacija kako bi se ponovo predstavio kao spasitelj srpskog naroda i relevantan faktor u ovom delu Evrope. Ono što gledamo na severu Kosova poslednjih dana je samo još jedan Vučićev nastup koji mu

daje priliku da se još jednom, kao i svi sa narcističkim poremećajem ličnosti, gurne u prvi plan, da naširoko priča o tome kako se oseća i kako mu je teško i da se stilizuje kao spasilac Srbije, dok mediji neke Srbe sa Kosova tretiraju kao medvede na lancu, kojima je smisao života da igraju, kako kaže Vučić - piše Indeks.

Tu se dalje navode još kojekakve besmislice, od toga da je Kurti nadigrao Vučića i Srbiju, ali su najupečatljivije lične uvrede na račun predsednika naše zemlje.

- Zabrinjavajuće je videti koliko ovaj iskompleksirani čovek, koji očigledno nema sve parčiće u glavi, mrzi srpski narod i koliko pokušava da uništi živote još jedne generacije Srba. Njegovi ljudi su samo rekvizit u predstavi, izgovor da se pojavi na nekoj režimskoj televiziji i postavlja važna retorička pitanja SAD i Evropskoj uniji, pred kojima inače uživo kleči i moli još para. Igranje rata pomaže Vučiću i u štosu zvanom spoljna politika Srbije, jer dokle god pokušava da spreči šatorski rat na Kosovu, niko se ne pita šta je sa uvođenjem sankcija Rusiji - zaključuje („genijalno“) Indeks.

Ovo je još jedan dokaz da su za neke Hrvate i posebno njihove proustaške medije samo mrtvi Srbi dobri Srbi. A da je tako, potrudili su se da dokažu i neuspešnom pokušaju da nadmaše Indeks novinari zagrebačkog Nacionala. Oni su, osim dežurnih tema o „velikosrpskoj agresiji“, „srpskom svetu“, „odbrambenom ratu“, upleli i - fudbal. Samo jedna rečenica Aleksandra Vučića, kada je rekao da je u meču između Hrvatske i Japana navijao za Japance, iako je tom prilikom uputio čestitke Dalićevom timu, poslužila je za tekst „Pretnje praznom puškom: desetleće Vučićevog bombardiranja podanika pretećim izjavama“. Uz otvorene napade na Vučića i veličanje srpskih (a u stvari luksemburških medija) koji su navijali za hrvatsku reprezentaciju na SP, naročito su se u Nacionalu okomili na projekat nacionalnog stadiona, tvrdeći da je preskup.

Sramni intervju Nataše Kandić

BUDALAŠTINE NA KVADRAT Bolesni Hrvati: Vučić zbog fudbala pravi haos na Kosovu!

Alo

 

 

Nataša Kandić, osnivač Fonda za humanitarno pravo, dala je intervju za hrvatski Nacional, u kom je popljuvala svoju zemlju. Ona je, naime, bez trunke stida poručila da je suđenje hrvatskim pilotima koji su 1995. na Petrovačkoj cesti bombardovali kolonu izbeglica i pobili nedužne žene, decu i starce, nepotrebno i da nije dobro rešenje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
KOBRA

15.12.2022 21:29

Cega se pametni stide Hrvati se ponose pamotnom dovoljno.