MINISTAR MALI ODGOVORIO NA SRAMNO PONAŠANJE OPOZICIJE Neka oni rade šta žele, ja ću da se borim za povećanje plata i penzija...
Tanjug/Rade Prelic

Mali je kazao da je cela Srbija imala priliku da vidi kakva je opozicija danas i način na koji se bahato ponaša, isto onako kako su, kaže, vodili našu zemlju, pa je doveli do banrkota i stečaja.

"Ja trpim njihove uvrede već danima. To su oni isti ljudi koji su za premijerku Anu Brnabić rekli da je sramota za Srbiju, da je uvreda za Srbiju, da BIA treba da ispita njene korene, njeno poreklo”, rekao je Mali za Tanjug.

Navodeći da se danima u Skupštini Srbije govori o najvažnijem dokumentu koji predviđa povećanje plata i penzija, životnog standarda, ulaganja u infrastrukturu, ekologiju i energetiku, a to je budžet za narednu godinu, od opozicije se čuju samo dobacivanja i uvrede, te da nemaju argument, niti bilo šta konkretno da kažu za dobrobit građana Srbije.

"Onda kad nemate argument, kad nemate ništa konstruktivno da kažete, onda krene vređanje i krenu ovakve stvari”, dodao je Mali.

Ministar je istakao da je sve vreme u Skupštini Srbije, više nego svi oni zajedno, imajući u vidu da, kako kaže, većina njih samo ulazi i izlazi iz sale i dobacuje.

MALI ZAPUŠIO USTA OPOZICIJI ''U 'njihovo vreme' je vojska uništavana; ponosni samo na vojsku i čuvaćemo naše Kosovo i Metohiju''  

"To je njihova slika i prilika, mene to ne interesuje. Neka oni rade šta žele, kako žele, ja ću i dalje da se borim za građane Srbije, da se borim za povećanje plata i penzija, da svaki dinar ide za kapitalne investicije, za izgradnju bolnica, vrtića, škola, u ovom trenutku kad imamo najveću svetsku ekonomsku krizu od Drugog svetskog rata", rekao je Mali.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading