SPRDNJA Nebojša Stefanović objavio fotografiju koja je pokrenula lavinu komentara: Da li on to sluša pritisak?
Alo

Da je to bio bilo koji drugi ministar, ni po čuda. Ali, kad ovakav gest napravi Nebojša Stefanović, prva asocijacija svakako su slušanje i prisluškivanje, pa makar i krvnog pritiska. Jer, ako je po nečemu Stefanović u centru pažnje poslednjih dana, to je svakako afera prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u koju je do guše upleten. Sve se, naime, dešavalo u vreme dok je Stefanović vodio MUP, a njegova nekada najbliža saradnica i državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović optužila ga je da je lično čitao sve transkripte Vučićevih razgovora i razgovora članova njegove porodice.

ISTA SLIKA

Da je većina onih koji su videli sliku sa Pasuljanskih livada razmišljala u tom pravcu, pokazuju i komentari s društvenih mreža, s obzirom na to da je pomenutu fotografiju merenja pritiska Stefanović postavio na Instagram i Tviter, uz komentar: „Lično vodim računa da mi načelnik kabineta ne dobije visok pritisak.“

Ovo su samo neki od najzanimljivijih komentara...

„Kapiram PR, ali zašto, pobogu, ministar odbrane meri pritisak?“, napisao je jedan korisnik, a drugi mu odgovorio:

„ Pa ’el doktor ili nije?“

Tu su i komentari: „ministar mora biti spreman“, „navikao da prisluškuje“, „lepo mu stoje slušalice, vidi se da zna da ih koristi“, „prisluškuje krvni pritisak“, „živo me zanima šta je čuo“...

SPRDNJA Nebojša Stefanović objavio fotografiju koja je pokrenula lavinu komentara: Da li on to sluša pritisak?

Alo

 

 

SAMO PREĆUTAO

Podsetimo, predsednik Vučić izjavio je pre nekoliko dana da su nadležni organi potvrdili da je bilo više od 1.600 nezakonitih prisluškivanja telefona šefa države, te najavio dalju istragu.

- To je nesporno utvrđeno i to su nadležni organi utvrdili, kao što će utvrditi i sve ostalo. To je njihova dužnost i njihova obaveza i tu nema filozofije - rekao je Vučić.

Stefanović se, inače, dva puta obraćao javnosti (bez mogućnosti da mu se postave pitanja) odgovarajući na optužbe i nijednom o prisluškivanju nije izgovorio ni jednu jedinu reč.

Posebno odeljenje tužilaštva uputilo poziv Malom Senti

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uputilo je poziv za razgovor Slobodanu Milenkoviću (Mali Senta) u svojstvu građanina. Razgovor je zakazan za danas u prostorijama tužilaštva. Kako je saopšteno, bivši načelnik beogradskog UKP za narkotike pozvan je kako bi se izjasnio na navode bivših visokih funkcionera MUP-a iznete tokom prethodnih sedmica u javnosti, a povodom kojih je Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo prikupljanje informacija i obaveštenja. Istaknuto je i da se provere koje su u toku ne odnose na već procesuirane predmete, pa ni na predmet u javnosti poznat kao „Jovanjica“.

Podsetimo, bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović nedavno je iznela teške optužbe na račun Milenkovića. On je, u međuvremenu, u medijima rekao da je zatražio dozvolu vrha MUP da u javnosti odgovori na optužbe, ali je uskoro stiglo saopštenje MUP da takav zahtev do njih nije stigao.

Glišić: Majstore, zašto ćutiš?

SPRDNJA Nebojša Stefanović objavio fotografiju koja je pokrenula lavinu komentara: Da li on to sluša pritisak?

Alo

 

 

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS, poručio je da očekuje od nadležnih organa da ispitaju prisluškivanje Vučića do kraja, da pohapse one koji su naložili nelegalno prisluškivanje predsednika republike, te da svi akteri dobiju adekvatnu kaznu shodno ulozi koju su imali. Govoreći o Nebojši Stefanoviću, rekao je:

- Neko nije odgovorio na pitanje kako je moguće, majstore, da je tvoje ministarstvo prisluškivalo. Ti si neko ko je bio na čelu resora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading