DIJANA HRKALOVIĆ UPUTILA JASNU I DIREKTNU PORUKU NEKADAŠNJEM ŠEFU: Stefanoviću neće biti dobro ako progovorim o svojim ljubavnim vezama
Alo

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP i bliska saradnica ministra Stefanovića, poručila je svom nekadašnjem šefu da je bolje da zaobiđe temu ljubavi i veza jer bi ta tema, narodski rečeno, mogla da mu se obije o glavu.

- Kaže, bila sam u vezi sa pripadnikom kavačkog klana. Što me nisi uhapsio? Bila sam na vezi sa Elezom. Što me nisi uhapsio? Ti si ministar policije. Ako je stvarno bilo tako kao što kažeš, što me nisi uhapsio? Pominje Nenada Vučkovića da se dopisivao sa Belivukom. Pa je l' sam ja branila medijski 2016. godine tog Nenada Vučkovića ili ga je on branio - iznela je Hrkalovićeva, gostujući na TV Hepi kod Milomira Marića.

Na Marićevu konstataciju da se u izveštaju do kog su došli pojedini mediji konstatuje da se „ona D., drugarica Vučkova“, odnosi na uhapšenu državnu sekretarku MUP Dijanu Hrkalović, a nigde ne piše ko su ti iznad nje - šef i glavni šef, Hrkalovićeva je rekla da inicijal D. ne mora da se odnosi na nju.

- A koliko Vučković ima drugarica čiji inicijal počinje sa D.? Ili koleginica u MUP-u? Zašto to moram da budem ja? Ali tu se isto pominje „moj ministar". E to „moj ministar“ za jednog pripadnika MUP-a se sigurno odnosi na Stefanovića u ono vreme - poentirala je Hrkalovićeva.

DIJANA HRKALOVIĆ UPUTILA JASNU I DIREKTNU PORUKU NEKADAŠNJEM ŠEFU: Stefanoviću neće biti dobro ako progovorim o svojim ljubavnim vezama

Printscreen

 

Ona je rekla i da bi Stefanoviću postavila jedno najvažnije pitanje.

- Da li si prisluškivao Vučića ili je Vučić prisluškivao tebe? Gledam N1, Novu S i list „Danas“ i samo čekam da vidim kad će da kažu nismo mi prisluškivali Vučića nego je Vučić prisluškivao nas. Htela sam da pitam Stefanovića, koji je spremao odgovor 48 sati, da li si ti, Stefanoviću, prisluškivao Vučića ili on tebe? - navela je Dijana Hrkalović.

Otkrila je i da Stefanović sprema novi napad na nju.

- Znate šta mi novo sprema? Sprema napad na mene kako sam ja išla da razgovaram sa osuđenicima u KPZ „Zabela“, sa Zvezdanom Jovanovićem. To sprema sa svojim drugarima sa N1, Nove S. A u stvari šta se desilo? Zvezdan Jovanović je tad njemu pretio, poslao mu neko preteće pismo, ovaj se uplašio, oduzeo se od života koliko se uplašio, i znate šta je uradio? Rekao je meni: „Idi kod Zvezdana, smiri ga da mi ne dira porodicu“. Ja odem i odradim. Ja, jedna žena, njega da zaštitim, odem da razgovaram sa Zvezdanom - navela je bivša državna sekretarka. 

Ja sam sebi oprala dušu

Na pitanje zašto je o svemu što sada iznosi ćutala, odnosno zašto je odbila poligraf, Hrkalovićeva odgovara:

- Često postavljaju pitanje zašto nisam ništa rekla. Evo sad kažem: Štitila sam Stefanovića. Nisam bila sigurna da li je kriv. Bila sam mu lojalna i nadala se do poslednjeg trenutka da nije kriv. I onda ćutala, trpela sva mučenja koja ste mogli da vidite. U nekom trenutku sam rekla sebi: Dijana, u redu je da kažeš istinu, pošteno je da kažeš istinu. To je istina, taj čovek je radio njemu iza leđa i to mora da se kaže. Ja sam očistila dušu, očistila svoju savest. Mogu konačno da se pogledam u ogledalo.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Srna

23.06.2022 10:25

Sad svako ima da kaze svasta i odkrije ali nadlezni su tu koji ce naci pravog krivca !

Markoni

23.06.2022 10:37

Predsednik države je po Ustavu Srbije državna institucija, trebalo bi na višegodišnju tešku robiju poslati svakog ko je prisluškivanjem ugrozio bezbednost njega i njegove porodice.