IZUZETNO VAŽAN SASTANAK Vučić sutra u Briselu, na poziv šefa EU diplomatje
Foto: Tanjug

Kako saznaje "Blic", Vučić će razgovarati na odvojenim sastancima sa Žosepom Boreljom, šefom EU diplomatije, ali i sa Oliverom Varheljijem, komesarom za proširenje. Borelj je organizator večere za lidere zemalja Zapadnog Balkana.

HVALA GRAĐANIMA NA VELIKOJ PODRŠCI! Vučić o rezultatima izbora: "Kao predsednički kandidat dobio sam 1.530.000 glasova više od drugoplasiranog, a 2.000.000 više od trećeplasiranog!

Na njoj će, pored Vučića, biti prisutni i predsednik Crne Gore Milo Đukanović, albanski premijer Edi Rama, predsedavajući Saveta ministara BiH Zorana Tegeltija, premijer Severne Makdonije Dimitar Kovačevski i kosovska ministarka spoljnih poslova Donika Gervala Švarc.

Još nije zvanično saopšteno šta bi mogle da budu konkretne teme razgovora, ali će na agendi sasvim sigurno biti Zapadni Balkan sa svojom evropskom perspektivom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Vazan

10.05.2022 16:00

Odmah da ukinu takozvanu državu Kosovo . Zemlju od uranijuma da nam očiste, ako je to uopšte moguće. I sa v taj uranijum da odnesu odakle su ga doneli. TO JE VAZNO

Mina

10.05.2022 16:12

Не сумњам ,да ће Вучић на сутрашњем састанку дијалог са европским званичницима усмерити за добробит интереса Србије и њених грађана!

Ivan

10.05.2022 17:17

Još jedan važan sastanka u nizu na teritoriji EU od značaja za Srbiju, kkao u pogledu ekonomskog razvoja, tako i u pogledu očuvanja mira i stabilnosti na Balkanu.

stevo

10.05.2022 19:52

Vučić je nezaobilazna zvanica na svim svetskim forumima,sastancima. Srbija je ponosna.