ŽURKA EKIPA ALO! PRIREDILA DAČIĆU PROSLAVU ZA NOVU GODINU I ROĐENDAN On nam uz muziku priznao: Spreman sam da postanem deda! (VIDEO)
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Sada je situacija drugačija, kao prvi čovek Parlamenta nije morao da otputuje u neku daleku afričku zemlju i ekipa Alo! došla je na ideju da mu krajem decembra priredi proslavu Nove godine i njegovog divnog dana u poznatoj beogradskoj kafani „Dva Jelena“ u Skadarliji.

U opuštenoj atmosferi s Dačićem, ali i njegovom sestrom Emicom, ćaskali smo o ljubavi, porodici, praznicima, a politike smo se dotakli minimalno...

Dačić će se 2021. godine zauvek sećati zbog, kako nam je priznao, najspecijalnije uloge u kojoj se našao.

- Postao sam ujak. To je najveći novitet, najsrećniji događaj za našu porodicu. Dugo smo svi to čekali. Lenka je stigla i odmah postala miljenica svih. A ponosna je i ona na mene. Gleda me na televiziji, prepoznaje me, pa se oglašava kad god me vidi, kao da hoće nešto da mi replicira - ispričao je ponosni ujak, a njegova sestra Emica potvrdila nam je da se Lenka oduševi kad ugleda svog ujku na TV ekranu.

-  Nije progovorila, ali osmehom sve kaže. Vrlo je fokusirana kad vidi Ivičin lik - ispričala je ona, nakon čega nam je Dačić priznao da mu je druženje s Lenkom pomoglo da shvati da je spreman i da postane deda.

- Ali ostali članovi porodice nešto nisu oduševljeni, moja supruga ne bi baš želela da postane baba. Sina Luku i njegovu izabranicu Milicu još niko o tome ne pita. Ja sam srećan što je Milica, iako još ne formalno, postala deo naše porodice. Oni su još mladi, on ima 22 godine, ona 20. Veoma vaspitana i dobra devojka, koja divno peva - rekao je Dačić.

ŽURKA EKIPA ALO! PRIREDILA DAČIĆU PROSLAVU ZA NOVU GODINU I ROĐENDAN On nam uz muziku priznao: Spreman sam da postanem deda! (VIDEO)

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

 

Emica: Moj brat je sjajan u onome što radi

Na pitanje u kojoj ulozi se njen brat bolje snalazi, kao ministar ili kao predsednik Skupštine, Emica Dačić ističe:

- Kao ministar inostranih poslova, bila sam fascinirana kako on uspostavlja kontakte, povlači priznanja. A kao predsednik Skupštine, bila sam radoznala kako će se snaći, ali on to odlično radi - rekla je Emica, dok se brat nadovezuje da ga supruga i sestra non-stop zovu kad napusti skupštinsku salu.

Nije bio siguran gde će provesti novogodišnje praznike.

- Biću tu negde, s porodicom. Biće nekoliko lepih događanja u Beogradu, ispred Skupštine, u Beogradu na vodi, a prvog januara će biti i tradicionalno Ulica otvorenog srca, koju ću sigurno posetiti.

Našoj proslavi u prelepom ambijentu Skadarlije pridružila se i jedna od najtalentovanijih mladih pevačica Katarina Živković, koja je poželela da pesmom čestita rođendan slavljeniku. Ipak, kao pevač s iskustvom, Dačić nije propustio priliku da se dohvati mikrofona, i da se, na opšte oduševljenje svih prisutnih, pridruži lepoj pevačici u izvođenju nove numere „Ponoć“ iz filma „Toma“. Poznati političar iznenadio je sve kada je bez greške zapevao stihove „Ponoć je, ostao sam opet sam...“.

ŽURKA EKIPA ALO! PRIREDILA DAČIĆU PROSLAVU ZA NOVU GODINU I ROĐENDAN On nam uz muziku priznao: Spreman sam da postanem deda! (VIDEO)

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

 

- Uživam kad Ivica uzme mikrofon. Prelepo peva, iz duše, a to je najlepše - rekla je mlada pevačica, a Dačić je na to imao spreman odgovor:

- Ima ljudi koji pevaju da bi se nametnuli, i onih koji to jednostavno vole. Ja pevam svaki dan, od svoje sobe pa do Erdogana. To je način mog života. Ja sam odmalena pevao, iako sam amater.

Beneficirani staž za novinare

Ivica Dačić je po profesiji je novinar, pa ne čudi što je druženje s našom ekipom na kraju večeri ocenio kao prezanimljivo.

- Vaš posao nije lak posao. Dok sam studirao novinarstvo, predlagao sam da novinari dobiju beneficirani radni staž, zato što istraživanja pokazuju da novinari imaju kraći životni vek zbog stresa posla kojim se bave.

Kako je rekao, u kafani i ne naručuje pesme za sebe, jer peva sam.

- Ali za predsednika Vučića rado bi poručio pesmu „Čuvaj mi se, sine“ od Baje Malog Knindže. Za suprugu bih se držao nečega romantičnijeg. Recimo, „Mi nismo sami“, numera grupe Film koju sam joj pevao kad smo bili mladi, pa sam joj se udvarao. A kada je u pitanju sestra, onda je to „Stani, stani, Ibar vodo“ jer je to njena omiljena pesma - kaže Dačić.

Katarina Živković, upitana da li za predsednika Skupštine ima neko pitanje o problemima građana, kroz osmeh je odgovorila kontrapitanjem: Da li vi, gospodine Dačiću, probleme rešavate u kafani?

- Ja ne, ali čuo sam da se tako često rešavaju. Kafana je naš parlament u širem značenju. Nema te teme koja se ne opservira u kafani. To je srpsko mesto demokratije - odgovorio je Dačić Živkovićevoj.

Ne znam gde ću biti posle 3. aprila

Nismo mogli da ne pitamo gde Dačić vidi sebe nakon izbora 3. aprila.

- Ne znam. Ni posle prošlih izbora nisam sebe video kao predsednika Skupštine, ali eto, Vučiću se činilo da je to najbolje rešenje, a trebalo je voditi dijalog s Evropom i opozicijom... Meni je to čast.

Umesto politike i teških tema, jednoglasno su odlučili da nastave s muzikom i dobrim raspoloženjem, pa su predivno veče završili pesmom „Podmoskovske večeri“.

Za kraj, pitali smo gospodina Dačića šta priželjkuje da dobije kao poklon za rođendan.

- Da me ostave na miru. Svi redom - šaljivo je završio jedan od omiljenih, a verovatno i najzauzetijih srpskih političara.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading