ONI MALTRETIRAJU CELU SRBIJU Nekoliko desetina pristalica napravilo haos po naređenju svojih političkih gazda
Alo.rs

Tako je sa samo nekolicinom pristalica, Dragan Đilas i njegova vrhuška, uspela da ostvari svoje planove, blokira puteve u Beogradu, Novom Sadu i Šapcu, kao i auto-put i na taj način maltretira pristojnu Srbiju, građane koji su išli na posao, odmor ili hitno morali kod lekara.

Pristalice dela opozicije nisu imale razumevanja ni za koga, pa smo videli da se ne propušta ni Hitna pomoć, a radnik koji je branio imovinu svoje firme od razjarene rulje, dobio je batine.

Besne i frustirane pristalice Dragana Đilasa i njegovih satelita sve su agresivniji u svojim nastupima, pretnjama i najavama, pa smo svedoci da ne prezaju više ni od čega kako bi na silu i mimo volje većine naroda Srbije doveli svoje idole na vlast.

Pogledajte fotografije male, ali izuzetno agresivne grupe koja je danas vršila teror nad celom Srbijom po naređenju svojih političkih gazda.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
bili

27.11.2021 16:50

GDE JE POLICIJA DA SKLONI SA AUTO PUTA KOD PETLJE OD 14h STOJIMO SRAM VAS BILO

MK

27.11.2021 17:29

ODAKLE IM PRAVO DA MALTRETIRAJU LJUDE BLOKADOM ULICA, AUTO PUTA, ZABRANITI I SANKCIONISATI SVE.......

Маки

27.11.2021 19:06

@MK - Ма све то на Голи отоку, није Јожа био блесав. Вучићу све позатварај.

Zorana

27.11.2021 18:37

Aveti proslosti hoce da se vrate na vlast. Unistili su i oplackali Srbiju. Doveli Rio Tinto. Sada nas maltretiraju,zatvaraju puteve.

Mikabg

27.11.2021 18:47

Gospodine Đilas, danas ne videh nikog od vas tkz. "vođa opozicije" u prvim "borbenim redlvima"!? Pošto vama nije ništa sveto Srpsko, potsetiću vas na komandu Srpskih oficira u I WW: Zamnom braćo!!!

Učiteljica

27.11.2021 20:52

Opozicioni aktivisti, plaćeni novcem od nas ,vas, naše dece... pogledajte i prebrojte se...ko će glasati za vas? Pogledajte svoj narod ispred Arene, koji želi da Srbija krene napred,oni pripadaju Srbiji, ne idu u Hrvatsku , Ameriku da pljuju Srbiju , sve narode koji žele da rade baš ovde...

Sasa

27.11.2021 21:13

Rokfelerov fond "Kreni-Promeni" pozvao je na ovaj protest. Nema više nikakve sumnje, klupko se odmotava. Jasno je da je pomenuti fond dao ogromne pare đilasovcima koji su hteli da zaustave i sruse Srbiju! Toliko o "spontanom" izlasku nezadovoljnih građana na ulice.