HIT TVIT Boža Spasić i Tomislav Radovanović gosti Verice Bradić: Dijana Hrkalović je nečiji projekat!
Foto: Printscreen

PREDLOG 1 - HAPŠENJE DIJANE HRKALOVIĆ

 

 

Tomislav Radanović rekao je da su dokazi svi prikupljeni i da će sud dati poslednju reč.

HIT TVIT Boža Spasić i Tomislav Radovanović gosti Verice Bradić: Dijana Hrkalović je nečiji projekat!

Foto: Printscreen

 

- Ja zaista nemam detalje, ali znam da se radi o vrhunskim profesionalcima koji su prikupljali dokaze. Činjenica je bila da su vozila Veljka Belivuka kupljena u Šapcu i da ih je prodavac prepoznao - kaže Radanović i dodaje:

- Koliko je znam Dijana Hrkalović se tereti za trgovinu uticajem - rekao je.

Načelnik specijalne službe Uprave kriminalističke policije Tomislav Radovanović je govorio o "ubistvu na šinama", u kojem je 2017. usmrćen karatista Vlastimir Milošević u Ulici 27. marta u centru Beograda.

- Predmet ubistva Vlastimira Miloševića trenutno je u nadležnosti Tužilaštva za organizovani kriminal. Delo je kvalifikovano kao teško ubistvo. Taj događaj iz 2017. godine se sada rasvetljava. Faktički, postavlja se pitanje šta se radilo svih ovih godina - rekao je on.

Radovanović je dodao da su policijski službenici Trećeg odeljenja beogradske policije, koji rade na ubistvima i rasvetljavanju krivičnih dela, gotovo prikupili sve relevantne dokaze u tom vremenu.

- U policijskim krugovima postojala su operativna saznanja ko je mogući izvršilac tog dela. Međutim, sticajem okolnosti o kojima ste verovatno informisani ovih dana u medijima, tragovi su prosto nestali. Tako da je nakon hapšenja Belivuka on ubrzo i bio pušten zbog nestanka DNK tragova - dodao je Radovanović.

Na pitanje kako je moguće da nestanu tragovi, Radovanović je rekao da tužilaštvo vodi predmet, policija radi po nalogu Tužilaštva i da je sigurno prikupljeno dovoljno dokaza.

- Ono što mogu da govorim i mogu da kažem o činjenicama, a one su govorile da su nađeni DNK tragovi Veljka Belivuka na tadašnjim registracionim oznakama, koje su bile ukradene. Takođe, na poklopcu rezervoara i na interfonu zgrade u kojoj je živeo Milošević - rekao je on.

- Uz to, činjenica je da je vozilo kupljeno u Šapcu i da je kasnije svedok prepoznao i Miljkovića i Kojića, koji je trenutno nestao i i dalje se vodi kao nestalo lice. A, Miljković je bio direktan izvršilac tog ubistva prema onome što je tada utvrdila beogradska policija. Vozač automobila bio je Belivuk. Ali, opet se ograđujem i kažem da poslednju reč daje sud - rekao je Radovanović.

Božidar Spasić istakao je da tek predstoji da se otkrije ko je sve bio umešan u kriminalne aktivnosti koje su sabotirale držane poslove.

HIT TVIT Boža Spasić i Tomislav Radovanović gosti Verice Bradić: Dijana Hrkalović je nečiji projekat!

Foto: Printscreen

 

- Danas je predsednik obišao BIU i mogli smo da vidimo da je BIA danas uspešna. Mi vidimo da je Dijana Hrkalović nečiji projekat i ona sada pokušava da briše tragove. Tu je umešanost velika i zato su se BIA i MUP umrežili. Treba otkriti zašto i kako je ona došla na tu poziciju - rekao je on i istakao da je preko nje pokušano da se naruši ustavna bezbednost Srbije.

On je naveo da je važno da bude jasno da je u periodu dok je ona bila državna sekretarka u MUP-u uništavala dokaze iz slučajeva i da je tako vršen pritisak na tužilaštvo.

HIT TVIT Boža Spasić i Tomislav Radovanović gosti Verice Bradić: Dijana Hrkalović je nečiji projekat!

Foto: Printscreen

 

- Dijana Hrkalović se povezala sa mafijom, a cilje da se napadne predsednik Srbije. Setite se samo Srebrenice i napada na predsednikovog brata i njegovo brutalno prebijanje. To je direktan napad na predsednika Srbije - rekao je Spasić.

Radovanović se nadovezao i dodao da je sve krenulo sa ubistvom Vlastimira Miloševića i pomenuo da je Dejan Jović bio jedini iz grupe policije koji je po cenu život ahteo da rasvetli njegovo ubistvo.

- Jović je nakon preležane korone preminuo nažalost. On je bio nesvakidašnji profesionalac - rekao je on.

Spasić je istakao da je neophodno da se ovi slučajevi rasvetle što pre.

PREDLOG 2 - UPAD ROSU NA SEVER KOSMETA

 

- Britanci neće ništa da urade dok im Amerikanci ne kažu da je sada njihov trenutak da urade to - kaže Spasić.

PREDLOG 3 - POKRET NESVRSTANIH

 

- Srbija je jedan od nastavljača SFRJ. Taj događaj je održan u Beogradu u zgradi tadašnje Savezne skupštine. Promenio se svet, nema više dva bloka, ali ima više tih centara moći. Pokret nesvrstnaih je najbrojnija međunarodna organizacija u okviru UN - rečeno je u emisiji "Hit tvit".

GLASANJE ZA PREDLOG KOJI JE OBELEŽIO NEDELJU ZA NAMA:

HIT TVIT Boža Spasić i Tomislav Radovanović gosti Verice Bradić: Dijana Hrkalović je nečiji projekat!

Printscreen/ Pink

 

Vuk iz Kovačice glasao je za predlog broj 2.

Ana je glasala predlog broj 3.

Željko iz Osečine glasao je za predog broj 2.

Vesna je glasala za predlog broj 3.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Moni

17.10.2021 21:26

Doživotno osuditi i zatvoriti Dijanu Hrkalović...strašno šta je radila...