ĐILAS PREKO SVOJIH MEDIJA PORUČUJE: Organizujte nam prevoz, hoćemo na proslavu "Oluje"
Foto: Printscreen

Dragan Đilas preko medija koje kontroliše osuđuje centralnu manifestaciju obeležavanja godišnjice etničkog čišćenja Srba iz Hrvatske, koja se održava u naselju Busije. Ne može da podnese to što Srbi obeležavaju svoje stradanje, a istovremeno se raduje proslavi "Oluje". Možda bi Đilas i njegovi ortaci bili zadovoljni da se prevoz za njih organizuje, pa da idu na Kninsku tvrđavu i pljunu na svoj narod, ne bi li se što više dodvorili Hrvatima.

"Vlast SNS u Beogradu povukla deo vozila privatnih prevoznika da bi od 15 časova prevozili zaposlene javnih preduzeća na događaj u Busijama.", stoji u ovom sramnom tekstu.

ĐILAS PREKO SVOJIH MEDIJA PORUČUJE: Organizujte nam prevoz, hoćemo na proslavu

Foto: Printscreen

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Јелка

04.08.2021 12:22

Ма шта ови луппетају,и без запослених у јавним предузећима овај део Србије-сремски је препун протераних породица Срба који су преживели Олују а нема готово ниједне којој није неки члан породице убијен у Хрватској.Ево ја живим у Батајници и од јутрос људи градским превозом иду у Бусије да стигну на обележавање страдања у Олуји.

Milenko

04.08.2021 12:40

Sramota me je nase opozicije ,svakim danom sve dublje tonu.

Ja

04.08.2021 12:54

Pa ovaj ima pare pa nek ide. Mogu i da ostanu tamo. Nikakva šteta

Zorana

04.08.2021 14:00

Gospodo,lako je Vama komentarisati i podsmevati se kad imate svoj dom i sigurnost u svojoj drzavi. Upoznala sam porodice kojima je.Oluja unistila zivote i sve sto su imali. Iz pepela i zgarista su pobegli i krenuli bez icega u neizvesnost. Ne podsmevajte se tudjem bolu. Pustite ljude da jos jednom ozale svoje mrtve i zgarista svoje mladosti.

Lola

04.08.2021 17:32

Nije njemu ništa sveto, čak ni pomen na žrtve stradale u Oluji.